COSUL TAU
Total:0.00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol
Continua Finalizeaza
Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 m─ârci
 
SmartDrinks.ro - comercian╚Ťii de b─âuturi ce distribuie peste 1000 de produse, printre care edi╚Ťii limitate, sticle pentru colec╚Ťionari ╚Öi b─âuturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri interna╚Ťionale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, ╚Öampanii ╚Öi spumante, face ca SmartDrinks.ro s─â aib─â una dintre cele mai diversificate selec╚Ťii de produse din spa╚Ťiul online.
 
 
Vezi toate m─ârcile
Gam─â diversificat─â de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuit─â
în Bucuresti și Ilfov, pentru comenzi ce depășesc 149 RON

Pe SmartDrinks.ro, livrarea este gratuit─â pentru comenzile ce dep─â╚Öesc 149 Ron, cu livrare în Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov, indiferent de greutate.
 
Pentru livrari în ╚Ťar─â lucr─âm cu serviciul de curierat Cargus care asigur─â transportul la adresa solicitat─â, costul acestuia fiind calculat automat în func╚Ťie de greutatea coletului ╚Öi de adresa de livrare.

 

Mai multe informa╚Ťii
Livrare gratuită începând cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare în 2 h
în Bucuresti și Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigur─â livrarea produselor în perfect─â stare, f─âr─â a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confec╚Ťionate din carton de cea mai bun─â calitate, testat special pentru transportul de b─âuturi.
 
Comanda dvs. va ajunge în siguran╚Ť─â la adresa indicat─â ╚Öi în intervalul orar comunicat, prin intermediul agen╚Ťilor no╚Ötri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informa╚Ťii
Ambalaj securizat ╚Öi livrare ├«n 2h ├«n Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov ╚Öi ├«n 24h ├«n restul ╚Ť─ârii

Despre noi

Lansat în 2011, SmartDrinks.ro a devenit în scurt timp unul dintre cei mai cunoscu╚Ťi comercian╚Ťi de b─âuturi. Având o experien╚Ť─â de peste 13 ani în distribuirea b─âuturilor alcoolice ╚Öi non-alcoolice cu Alma Tim Distribution, am decis s─â venim în ajutorul clien╚Ťilor no╚Ötri ╚Öi s─â ne extindem ╚Öi în mediul online. A╚Öa s-a n─âscut SmartDrinks.ro, magazinul care î╚Ťi livreaz─â comanda la domiciliu oriunde în ╚Ťar─â.

Suntem exigen╚Ťi când vine vorba de calitatea produselor pe care le comercializ─âm ╚Öi urm─ârim constant s─â ne m─ârim portofoliul de b─âuturi pentru a putea satisface ╚Öi cele mai rafinate gusturi. Am început cu ap─â, sucuri ╚Öi bere, dar în prezent ne mândrim cu gama larg─â de vinuri ╚Öi ╚Öampanie, precum ╚Öi cu cea de spirtoase, una dintre cele mai mari ╚Öi mai diversificate din România.

Am câ╚Ötigat încrederea clien╚Ťilor no╚Ötri prin faptul c─â produsele de pe site se afl─â în permanen╚Ť─â în stoc ╚Öi pot fi livrate în câteva ore în Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov. Anticip─âm tendin╚Ťele ╚Öi cerin╚Ťele pie╚Ťei ╚Öi ad─âug─âm în permanen╚Ť─â nume noi la lista noastr─â de produse. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clien╚Ťilor no╚Ötri, am lansat Calculatorul de Evenimente, un serviciu care u╚Öureaz─â organizarea oric─ârui eveniment.

SmartDrinks.ro este ‘deschis’ în permanen╚Ť─â ╚Öi ofer─â o gam─â complex─â de b─âuturi din care s─â alege╚Ťi, de la brandurile cele mai cunoscute, la m─ârci exclusiviste.

Livrare în Bucuresti ╚Öi Ilfov

SmartDrinks.ro î╚Ťi livreaz─â produsele dorite direct la adresa solicitat─â din Bucure╚Öti sau Ilfov. Costul transportului este de 20 RON, iar pentru comenzile ce dep─â╚Öesc 149 RON, transportul este GRATUIT. Comanda se livreaz─â în maximum 48 de ore în zilele lucr─âtoare.

Pentru comenzile din celelalte ora╚Öe din România colabor─âm cu cele mai serioase companii de curierat din România. Te rug─âm s─â vizitezi sec╚Ťiunea Livrare produse pentru mai multe detalii.

 

Contact: 

Bd. Biruintei nr. 103

Pantelimon, Ilfov

 

Tel: 0752224031 / 0752224029 

E-mail: [email protected]

 

 

 

NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletter pentru
a primi ultimele oferte!

Abonare
INAPOI SUS
Termeni si Conditii Securitate Livrare GDPR ANPC SOL Contact
© SmartDrinks.ro 2022
Designed & Developed by WebFuture