Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 marci
 
SmartDrinks.ro este magazinul online de bauturi ce distribuie peste 900 de produse, printre care editii limitate, sticle pentru colectionari si bauturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri romanesti si vinuri internationale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, sampanii si spumante, face ca SmartDrinks.ro sa aiba cea mai diversificata selectie de produse din spatiul online.
 
 
Vezi toate marcile
Cea mai diversificata gama de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuita
In Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi ce depasesc 149 RON

Pe SmartDrinks.ro taxele de livrare sunt suportate de catre noi pentru comenzile ce depasesc 149 Ron, cu livrare in Bucuresti si Ilfov, indiferent de greutate.
 
Pentru livrari in tara lucram cu serviciul de curierat Cargus care asigura transportul la adresa solicitata, costul acestuia fiind calculat automat in functie de greutatea coletului si de adresa de livrare.

 

Mai multe informatii
Livrare gratuita incepand cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare in 2 h
In Bucuresti si Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigura livrarea produselor in perfecta stare, fara a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confectionate din carton de cea mai buna calitate, testat special pentru transportul de bauturi.
 
Comanda dvs. va ajunge in siguranta la adresa indicata si in intervalul orar comunicat, prin intermediul agentilor nostri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informatii
Ambalaj securizat si livrare in 2h in Bucuresti si Ilfov si in 24 h in restul tarii

Despre noi

Lansat în 2011, SmartDrinks.ro a devenit în scurt timp cel mai mare magazin online de băuturi. Având o experiență de peste 19 ani în distribuirea băuturilor alcoolice și non-alcoolice cu Alma Tim Distribution, am decis să venim în ajutorul clienților noștri și să ne extindem și în mediul online. Așa s-a născut SmartDrinks.ro, magazinul care îți livrează comanda la domiciliu oriunde în țară.

Suntem exigenți când vine vorba de calitatea produselor pe care le comercializăm și urmărim constant să ne mărim portofoliul de băuturi pentru a putea satisface și cele mai rafinate gusturi. Am început cu apă, sucuri și bere, dar în prezent ne mândrim cu gama largă de vinuri și șampanie, precum și cu cea de spirtoase, una dintre cele mai mari și mai diversificate din România.

Am câștigat încrederea clienților noștri prin faptul că produsele de pe site se află în permanență în stoc și pot fi livrate în câteva ore în București și Ilfov. Anticipăm tendințele și cerințele pieței și adăugăm în permanență nume noi la lista noastră de produse. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, am lansat Calculatorul de Evenimente, un serviciu care ușurează organizarea oricărui eveniment.

Magazinul online de băuturi SmartDrinks.ro este ‘deschis’ în permanență și oferă o gamă complexă de băuturi din care să alegeți, de la brandurile cele mai cunoscute, la mărci exclusiviste.

Livrare în Bucuresti și Ilfov

SmartDrinks.ro îți livrează produsele dorite direct la adresa solicitată din București sau Ilfov. Costul transportului este de 20 RON, iar pentru comenzile ce depășesc 150 RON, transportul este GRATUIT. Comanda se livrează în maximum 48 de ore în zilele lucrătoare.

Pentru comenzile din celelalte orașe din România colaborăm cu cele mai serioase companii de curierat din România. Te rugăm să vizitezi secțiunea Livrare produse pentru mai multe detalii.

 

Contact: 

Bd. Biruintei nr. 103

Pantelimon, Ilfov

 

Tel: 0752224031 / 0752224029 

E-mail: [email protected]