Le Life Vila Babiciu
SmartDrinks.ro
Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 mărci
 
SmartDrinks.ro - comercianții de băuturi ce distribuie peste 1000 de produse, printre care ediții limitate, sticle pentru colecționari și băuturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri internaționale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, șampanii și spumante, face ca SmartDrinks.ro să aibă una dintre cele mai diversificate selecții de produse din spațiul online.
 
 
Vezi toate mărcile
Gamă diversificată de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuită
în Bucuresti și Ilfov, pentru comenzi ce depășesc 149 RON
 
Pe SmartDrinks.ro, livrarea este gratuită în București și Ilfov pentru comenzi cu o valoare mai mare de 149 LEI (cost produse minus orice reducere aplicată). Comenzile sunt livrate în cel mult 24h de la plasarea comenzii (valabil pentru comenzile plasate de luni până vineri).
 
Pentru livrari în țară, taxa de transport este de 15 LEI indiferent de valoarea comenzii. Livrările se fac prin intermediul Urgent Cargus în termen de 24-48 ore de la plasarea comenzii, pentru comenzile achitate online cu cardul sau comenzile ramburs. Pentru comenzi achitate prin transfer bancar, timpul de livrare se calculează din momentul în care plata a fost recepționată în contul nostru.

 

Mai multe informații
Livrare gratuită începând cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare în 2 h
în Bucuresti și Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigură livrarea produselor în perfectă stare, fără a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confecționate din carton de cea mai bună calitate, testat special pentru transportul de băuturi.
 
Comanda dvs. va ajunge în siguranță la adresa indicată și în intervalul orar comunicat, prin intermediul agenților noștri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informații
Ambalaj securizat și livrare în 2h în București și Ilfov și în 24h în restul țării

Diplomatico Rum

Povestea din spatele romului Diplomatico, Diplomatico rum

Diplomatico Rum

Diplomático este un rom super-premium distilat la poalele Munților Anzi din Venezuela, un loc atent ales pentru apele sale curate, clima caraibiană și apropierea de principalele fabrici de procesare a zahărului din zonă.


Înființată în 1959, Licorerías Unidas S.A (LUSA) a deținut distileria prin acționarul său principal, Seagram’s International, una dintre cele mai mari companii de vinuri și băuturi spirtoase din lume. În 2002, LUSA a fost vândută unui grup de antreprenori venezueleni și a devenit o companie venezueleană 100% privată, luând numele actual: Destilerías Unidas S. A. (DUSA). Compania este mândră că este un operator independent, o afacere de familie. Ei controlează întregul proces de producție de la câmp la sticlă pentru a crea rom de o calitate excepțională.


„Familia face parte din identitatea Diplomático. Punem oamenii pe primul loc în tot ceea ce facem și ne străduim să creăm o comunitate Diplomático în întreaga lume care să reflecte valorile și angajamentele noastre.”


În 2018, Diplomático a fost premiat cu prestigiosul „Spirit Brand of the Year” de către Wine Enthusiast, primul rom care este premiat la această categorie.
 

Recomandarile noastre

NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletter pentru
a primi ultimele oferte!

Abonare
INAPOI SUS
Termeni si Conditii Securitate Livrare GDPR Setari Cookies ANPC SOL Contact
facebook
© SmartDrinks.ro 2023
Designed & Developed by WebFuture

ro en

anpc-sal
anpc-sol