COSUL TAU
Total:0.00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol
Continua Finalizeaza
Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 m─ârci
 
SmartDrinks.ro - comercian╚Ťii de b─âuturi ce distribuie peste 1000 de produse, printre care edi╚Ťii limitate, sticle pentru colec╚Ťionari ╚Öi b─âuturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri interna╚Ťionale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, ╚Öampanii ╚Öi spumante, face ca SmartDrinks.ro s─â aib─â una dintre cele mai diversificate selec╚Ťii de produse din spa╚Ťiul online.
 
 
Vezi toate m─ârcile
Gam─â diversificat─â de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuit─â
în Bucuresti și Ilfov, pentru comenzi ce depășesc 149 RON

Pe SmartDrinks.ro, livrarea este gratuit─â pentru comenzile ce dep─â╚Öesc 149 Ron, cu livrare în Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov, indiferent de greutate.
 
Pentru livrari în ╚Ťar─â lucr─âm cu serviciul de curierat Cargus care asigur─â transportul la adresa solicitat─â, costul acestuia fiind calculat automat în func╚Ťie de greutatea coletului ╚Öi de adresa de livrare.

 

Mai multe informa╚Ťii
Livrare gratuită începând cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare în 2 h
în Bucuresti și Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigur─â livrarea produselor în perfect─â stare, f─âr─â a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confec╚Ťionate din carton de cea mai bun─â calitate, testat special pentru transportul de b─âuturi.
 
Comanda dvs. va ajunge în siguran╚Ť─â la adresa indicat─â ╚Öi în intervalul orar comunicat, prin intermediul agen╚Ťilor no╚Ötri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informa╚Ťii
Ambalaj securizat ╚Öi livrare ├«n 2h ├«n Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov ╚Öi ├«n 24h ├«n restul ╚Ť─ârii

Pierre Mignon Champagne

Pierre Mignon Champagne

Maison Pierre Mignon este situat─â în Le Breuil, o zon─â recunoscut─â pentru calitatea strugurilor Pinot Meunier, în Valea Marnei. Urmând un lung ╚Öir de viticultori, Maison Pierre Mignon produce ╚Öampanii excep╚Ťionale de cinci genera╚Ťii, în cel mai pur respect pentru tradi╚Ťie ╚Öi în acela╚Öi timp îmbr─â╚Ťi╚Öând inova╚Ťia.


Pierre ╚Öi Yveline Mignon, actualii de╚Ťin─âtori ai acestei mo╚Öteniri transmise din tat─â în fiu, conduc proprietatea familiei ╚Öi lucreaz─â în colaborare cu cei doi copii ai lor: Céline, care este responsabil─â de export ╚Öi rela╚Ťii comerciale, ╚Öi Jean-Charles, responsabil pentru podgorie si produc╚Ťia de vinuri.


Podgoria de 18 hectare este r─âspândit─â în întreaga regiune, în unele dintre cele mai bune Crus din Champagne (Valea Marnei, Côte des Blancs ╚Öi regiunea Epernay). Viile sunt în principal Pinot Meunier (50%) ╚Öi Chardonnay (40%) ╚Öi o cantitate mic─â de Pinot Noir (10%).

 

Recomandarile noastre

NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletter pentru
a primi ultimele oferte!

Abonare
INAPOI SUS
Termeni si Conditii Securitate Livrare GDPR ANPC SOL Contact
© SmartDrinks.ro 2022
Designed & Developed by WebFuture