Le Life Vila Babiciu
SmartDrinks.ro
Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 mărci
 
SmartDrinks.ro - comercianții de băuturi ce distribuie peste 1000 de produse, printre care ediții limitate, sticle pentru colecționari și băuturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri internaționale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, șampanii și spumante, face ca SmartDrinks.ro să aibă una dintre cele mai diversificate selecții de produse din spațiul online.
 
 
Vezi toate mărcile
Gamă diversificată de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuită
în Bucuresti și Ilfov, pentru comenzi ce depășesc 149 RON
 
Pe SmartDrinks.ro, livrarea este gratuită în București și Ilfov pentru comenzi cu o valoare mai mare de 149 LEI (cost produse minus orice reducere aplicată). Comenzile sunt livrate în cel mult 24h de la plasarea comenzii (valabil pentru comenzile plasate de luni până vineri).
 
Pentru livrari în țară, taxa de transport este de 15 LEI indiferent de valoarea comenzii. Livrările se fac prin intermediul Urgent Cargus în termen de 24-48 ore de la plasarea comenzii, pentru comenzile achitate online cu cardul sau comenzile ramburs. Pentru comenzi achitate prin transfer bancar, timpul de livrare se calculează din momentul în care plata a fost recepționată în contul nostru.

 

Mai multe informații
Livrare gratuită începând cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare în 2 h
în Bucuresti și Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigură livrarea produselor în perfectă stare, fără a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confecționate din carton de cea mai bună calitate, testat special pentru transportul de băuturi.
 
Comanda dvs. va ajunge în siguranță la adresa indicată și în intervalul orar comunicat, prin intermediul agenților noștri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informații
Ambalaj securizat și livrare în 2h în București și Ilfov și în 24h în restul țării

Pierre Amadieu

Pierre Amadieu Gigondas

Pierre Amadieu

Oare voi ce făceați la 19 ani? În 1929, pe cand avea 19 ani, Pierre Amadieu a început să se ocupe de cele 7 hectare de viță de vie din Gigondas, care se aflau în familia sa de generații. În același an, a decis să producă și apoi să comercializeze primul vin căruia i-a împrumutat numele, astfel luând naștere crama Pierre Amadieu. 3 ani mai târziu deja primea prima medalie de aur la Concursul Național Agricultural din Paris.


Multe s-au schimbat în cei mai bine de 90 de ani ce s-au scurs de atunci. În anii ‘50 Pierre a cumpărat proprietățile Romane și La Machotte, cărora în timp li s-au adăugat și altele, iar cele 7 hectare au devenit 137, ceea ce face ca Pierre Amadieu sa fie cel mai mare deținător de viță de vie din Gigondas.


Tânăra generație a preluat conducerea companiei, Pierre, cel mai mare dintre nepoți, ocupându-se de producția de vinuri, alături de unchiul său Claude, care se ocupă de managementul viei. Cei 3 copii ai lui Claude sunt și ei implicați în afacerea de familie: Henri-Claude e responsabil de vânzări, Jean-Marie îl ajută pe Pierre la managementul cramei și producția de vinuri, iar Marie se ocupă de clienți și de magazinul cramei.
 

Recomandarile noastre

NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletter pentru
a primi ultimele oferte!

Abonare
INAPOI SUS
Termeni si Conditii Securitate Livrare GDPR Setari Cookies ANPC SOL Contact
facebook
© SmartDrinks.ro 2023
Designed & Developed by WebFuture

ro en

anpc-sal
anpc-sol