COSUL TAU
Total:0.00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol
Continua Finalizeaza
Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 m─ârci
 
SmartDrinks.ro - comercian╚Ťii de b─âuturi ce distribuie peste 1000 de produse, printre care edi╚Ťii limitate, sticle pentru colec╚Ťionari ╚Öi b─âuturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri interna╚Ťionale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, ╚Öampanii ╚Öi spumante, face ca SmartDrinks.ro s─â aib─â una dintre cele mai diversificate selec╚Ťii de produse din spa╚Ťiul online.
 
 
Vezi toate m─ârcile
Gam─â diversificat─â de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuit─â
în Bucuresti și Ilfov, pentru comenzi ce depășesc 149 RON

Pe SmartDrinks.ro, livrarea este gratuit─â pentru comenzile ce dep─â╚Öesc 149 Ron, cu livrare în Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov, indiferent de greutate.
 
Pentru livrari în ╚Ťar─â lucr─âm cu serviciul de curierat Cargus care asigur─â transportul la adresa solicitat─â, costul acestuia fiind calculat automat în func╚Ťie de greutatea coletului ╚Öi de adresa de livrare.

 

Mai multe informa╚Ťii
Livrare gratuită începând cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare în 2 h
în Bucuresti și Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigur─â livrarea produselor în perfect─â stare, f─âr─â a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confec╚Ťionate din carton de cea mai bun─â calitate, testat special pentru transportul de b─âuturi.
 
Comanda dvs. va ajunge în siguran╚Ť─â la adresa indicat─â ╚Öi în intervalul orar comunicat, prin intermediul agen╚Ťilor no╚Ötri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informa╚Ťii
Ambalaj securizat ╚Öi livrare ├«n 2h ├«n Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov ╚Öi ├«n 24h ├«n restul ╚Ť─ârii

Pierre Amadieu

Pierre Amadieu

Oare voi ce f─âcea╚Ťi la 19 ani? În 1929, pe cand avea 19 ani, Pierre Amadieu a început s─â se ocupe de cele 7 hectare de vi╚Ť─â de vie din Gigondas, care se aflau în familia sa de genera╚Ťii. În acela╚Öi an, a decis s─â produc─â ╚Öi apoi s─â comercializeze primul vin c─âruia i-a împrumutat numele, astfel luând na╚Ötere crama Pierre Amadieu. 3 ani mai târziu deja primea prima medalie de aur la Concursul Na╚Ťional Agricultural din Paris.


Multe s-au schimbat în cei mai bine de 90 de ani ce s-au scurs de atunci. În anii ‘50 Pierre a cump─ârat propriet─â╚Ťile Romane ╚Öi La Machotte, c─ârora în timp li s-au ad─âugat ╚Öi altele, iar cele 7 hectare au devenit 137, ceea ce face ca Pierre Amadieu sa fie cel mai mare de╚Ťin─âtor de vi╚Ť─â de vie din Gigondas.


Tân─âra genera╚Ťie a preluat conducerea companiei, Pierre, cel mai mare dintre nepo╚Ťi, ocupându-se de produc╚Ťia de vinuri, al─âturi de unchiul s─âu Claude, care se ocup─â de managementul viei. Cei 3 copii ai lui Claude sunt ╚Öi ei implica╚Ťi în afacerea de familie: Henri-Claude e responsabil de vânz─âri, Jean-Marie îl ajut─â pe Pierre la managementul cramei ╚Öi produc╚Ťia de vinuri, iar Marie se ocup─â de clien╚Ťi ╚Öi de magazinul cramei.
 

Recomandarile noastre

NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletter pentru
a primi ultimele oferte!

Abonare
INAPOI SUS
Termeni si Conditii Securitate Livrare GDPR ANPC SOL Contact
© SmartDrinks.ro 2022
Designed & Developed by WebFuture