COSUL TAU
Total:0.00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol
Continua Finalizeaza
Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 m─ârci
 
SmartDrinks.ro - comercian╚Ťii de b─âuturi ce distribuie peste 1000 de produse, printre care edi╚Ťii limitate, sticle pentru colec╚Ťionari ╚Öi b─âuturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri interna╚Ťionale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, ╚Öampanii ╚Öi spumante, face ca SmartDrinks.ro s─â aib─â una dintre cele mai diversificate selec╚Ťii de produse din spa╚Ťiul online.
 
 
Vezi toate m─ârcile
Gam─â diversificat─â de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuit─â
în Bucuresti și Ilfov, pentru comenzi ce depășesc 149 RON

Pe SmartDrinks.ro, livrarea este gratuit─â pentru comenzile ce dep─â╚Öesc 149 Ron, cu livrare în Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov, indiferent de greutate.
 
Pentru livrari în ╚Ťar─â lucr─âm cu serviciul de curierat Cargus care asigur─â transportul la adresa solicitat─â, costul acestuia fiind calculat automat în func╚Ťie de greutatea coletului ╚Öi de adresa de livrare.

 

Mai multe informa╚Ťii
Livrare gratuită începând cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare în 2 h
în Bucuresti și Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigur─â livrarea produselor în perfect─â stare, f─âr─â a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confec╚Ťionate din carton de cea mai bun─â calitate, testat special pentru transportul de b─âuturi.
 
Comanda dvs. va ajunge în siguran╚Ť─â la adresa indicat─â ╚Öi în intervalul orar comunicat, prin intermediul agen╚Ťilor no╚Ötri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informa╚Ťii
Ambalaj securizat ╚Öi livrare ├«n 2h ├«n Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov ╚Öi ├«n 24h ├«n restul ╚Ť─ârii

Compass Box whisky

Compass Box whisky

În anul 2000, un american care locuia în Londra a înfiin╚Ťat o companie de whisky sco╚Ťian cu scopul de a eviden╚Ťia frumuse╚Ťea blend-urilor, oferind în acela╚Öi timp transparen╚Ť─â total─â în ceea ce prive╚Öte re╚Ťetele sale. 22 de ani mai târziu, fondatorul John Glaser este înc─â la conducerea companiei, creând ╚Öi lansând noi whisky-uri în fiecare an.


“M-am trezit într-o diminea╚Ť─â ╚Öi am decis s─â înfiin╚Ťez Compass Box ╚Öi s─â-mi p─âr─âsesc slujba. Primii ani au fost cu adev─ârat palpitan╚Ťi. F─âceam literalmente totul din buc─ât─âria mea din Richmond, sufrageria era biroul, iar pe hol era locul în care depozitam toate cutiile. Primul meu produs a fost un grain whisky pe care îl vindem ╚Öi ast─âzi - Hedonism.
Majoritatea oamenilor nu ╚Ötia ce este un grain whisky, nu ╚Ötia c─â whisky-ul sco╚Ťian ar putea avea o asemenea arom─â. Blending-ul, atunci când vii din lumea vinului, nu are conota╚Ťii negative ata╚Öate. Acesta este modul în care creezi echilibru din diversele tale podgorii, butoaie sau soiuri de struguri. Este o modalitate de a crea ceva interesant, complex ╚Öi echilibrat.


Compass Box a crescut de-a lungul anilor ╚Öi acum are dou─â camere în Londra dedicate blending-ului. Avem propriile noastre stocuri de whisky pus la maturat în Sco╚Ťia ╚Öi o echip─â de peste 15 iubitori de whisky extrem de entuzia╚Öti. Credem c─â whisky-ul sco╚Ťian este una dintre cele mai bune b─âuturi din lume. Cu un spectru de arome mai bogat decât al oric─ârei alte b─âuturi, are o capacitate incredibil─â de a-i încânta atât pe nou-veni╚Ťi, cât ╚Öi pe cei pasiona╚Ťi. Adic─â exact ceea ce ne propunem s─â facem cu fiecare sticl─â pe care o cre─âm.”
 

Recomandarile noastre

NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletter pentru
a primi ultimele oferte!

Abonare
INAPOI SUS
Termeni si Conditii Securitate Livrare GDPR ANPC SOL Contact
© SmartDrinks.ro 2022
Designed & Developed by WebFuture