Le Life Vila Babiciu
SmartDrinks.ro
Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 mărci
 
SmartDrinks.ro - comercianții de băuturi ce distribuie peste 1000 de produse, printre care ediții limitate, sticle pentru colecționari și băuturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri internaționale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, șampanii și spumante, face ca SmartDrinks.ro să aibă una dintre cele mai diversificate selecții de produse din spațiul online.
 
 
Vezi toate mărcile
Gamă diversificată de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuită
în Bucuresti și Ilfov, pentru comenzi ce depășesc 149 RON
 
Pe SmartDrinks.ro, livrarea este gratuită în București și Ilfov pentru comenzi cu o valoare mai mare de 149 LEI (cost produse minus orice reducere aplicată). Comenzile sunt livrate în cel mult 24h de la plasarea comenzii (valabil pentru comenzile plasate de luni până vineri).
 
Pentru livrari în țară, taxa de transport este de 15 LEI indiferent de valoarea comenzii. Livrările se fac prin intermediul Urgent Cargus în termen de 24-48 ore de la plasarea comenzii, pentru comenzile achitate online cu cardul sau comenzile ramburs. Pentru comenzi achitate prin transfer bancar, timpul de livrare se calculează din momentul în care plata a fost recepționată în contul nostru.

 

Mai multe informații
Livrare gratuită începând cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare în 2 h
în Bucuresti și Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigură livrarea produselor în perfectă stare, fără a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confecționate din carton de cea mai bună calitate, testat special pentru transportul de băuturi.
 
Comanda dvs. va ajunge în siguranță la adresa indicată și în intervalul orar comunicat, prin intermediul agenților noștri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informații
Ambalaj securizat și livrare în 2h în București și Ilfov și în 24h în restul țării

Compass Box whisky

Compass Box whisky

Compass Box whisky

În anul 2000, un american care locuia în Londra a înființat o companie de whisky scoțian cu scopul de a evidenția frumusețea blend-urilor, oferind în același timp transparență totală în ceea ce privește rețetele sale. 22 de ani mai târziu, fondatorul John Glaser este încă la conducerea companiei, creând și lansând noi whisky-uri în fiecare an.


“M-am trezit într-o dimineață și am decis să înființez Compass Box și să-mi părăsesc slujba. Primii ani au fost cu adevărat palpitanți. Făceam literalmente totul din bucătăria mea din Richmond, sufrageria era biroul, iar pe hol era locul în care depozitam toate cutiile. Primul meu produs a fost un grain whisky pe care îl vindem și astăzi - Hedonism.
Majoritatea oamenilor nu știa ce este un grain whisky, nu știa că whisky-ul scoțian ar putea avea o asemenea aromă. Blending-ul, atunci când vii din lumea vinului, nu are conotații negative atașate. Acesta este modul în care creezi echilibru din diversele tale podgorii, butoaie sau soiuri de struguri. Este o modalitate de a crea ceva interesant, complex și echilibrat.


Compass Box a crescut de-a lungul anilor și acum are două camere în Londra dedicate blending-ului. Avem propriile noastre stocuri de whisky pus la maturat în Scoția și o echipă de peste 15 iubitori de whisky extrem de entuziaști. Credem că whisky-ul scoțian este una dintre cele mai bune băuturi din lume. Cu un spectru de arome mai bogat decât al oricărei alte băuturi, are o capacitate incredibilă de a-i încânta atât pe nou-veniți, cât și pe cei pasionați. Adică exact ceea ce ne propunem să facem cu fiecare sticlă pe care o creăm.”
 

Recomandarile noastre

NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletter pentru
a primi ultimele oferte!

Abonare
INAPOI SUS
Termeni si Conditii Securitate Livrare GDPR Setari Cookies ANPC SOL Contact
facebook
© SmartDrinks.ro 2024
Designed & Developed by WebFuture

ro en

S.C. ALMA TIM DISTRIBUTION S.R.L.
Sediu social: Str. Gheorghe Lazar nr. 12, sector 1, Bucuresti
Reg. Com.: J40/9215/1998
CUI: RO 11005593
IBAN (RON): RO83 RZBR 0000 0600 0261 4989
Banca: Raiffeisen Bank, Agentia Mosilor, Bucuresti.
Capital social: 30 000 RON
anpc-sal
anpc-sol