COSUL TAU
Total:0.00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol
Continua Finalizeaza
Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 m─ârci
 
SmartDrinks.ro - comercian╚Ťii de b─âuturi ce distribuie peste 1000 de produse, printre care edi╚Ťii limitate, sticle pentru colec╚Ťionari ╚Öi b─âuturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri interna╚Ťionale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, ╚Öampanii ╚Öi spumante, face ca SmartDrinks.ro s─â aib─â una dintre cele mai diversificate selec╚Ťii de produse din spa╚Ťiul online.
 
 
Vezi toate m─ârcile
Gam─â diversificat─â de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuit─â
în Bucuresti și Ilfov, pentru comenzi ce depășesc 149 RON

Pe SmartDrinks.ro, livrarea este gratuit─â pentru comenzile ce dep─â╚Öesc 149 Ron, cu livrare în Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov, indiferent de greutate.
 
Pentru livrari în ╚Ťar─â lucr─âm cu serviciul de curierat Cargus care asigur─â transportul la adresa solicitat─â, costul acestuia fiind calculat automat în func╚Ťie de greutatea coletului ╚Öi de adresa de livrare.

 

Mai multe informa╚Ťii
Livrare gratuită începând cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare în 2 h
în Bucuresti și Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigur─â livrarea produselor în perfect─â stare, f─âr─â a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confec╚Ťionate din carton de cea mai bun─â calitate, testat special pentru transportul de b─âuturi.
 
Comanda dvs. va ajunge în siguran╚Ť─â la adresa indicat─â ╚Öi în intervalul orar comunicat, prin intermediul agen╚Ťilor no╚Ötri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informa╚Ťii
Ambalaj securizat ╚Öi livrare ├«n 2h ├«n Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov ╚Öi ├«n 24h ├«n restul ╚Ť─ârii

Clos des Nines

Clos des Nines

"Clos des Nines e o poveste adev─ârat─â a unei tranzi╚Ťii de carier─â. Nu m-am n─âscut în regiunea Languedoc ╚Öi nu provin dintr-un mediu viticol. Îns─â la sfâr╚Öitul anilor 90, m-am stabilit în regiune împreun─â cu familia. Am fost sedus─â de lumina sa, de identitatea sa puternic─â, istoria, peisajele ╚Öi cultura vinului.


Am decis s─â m─â înscriu la un curs de formare în Viticultur─â-Oenologie la Montpellier. Acolo am descoperit meseria de vinificator ╚Öi magia vinifica╚Ťiei. Am înv─â╚Ťat în vie, al─âturi de vinificatori cu experien╚Ť─â, toate procedeele de t─âiere ╚Öi de lucru pe tot parcursul ciclului vegetativ, precum ╚Öi procedeele de vinifica╚Ťie. ╚śi asta m-a fascinat.


Decizia a fost luat─â, astfel c─â am pornit în c─âutarea unei vii. Fiicele noastre (nines) î╚Öi vor planta r─âd─âcinile aici, în Languedoc.
Aventura a început la sfâr╚Öitul anului 2002 cu primul meu sezon de t─âiere; Clos des Nines ╚Öi-a g─âsit numele în timpul primei recolte. Am decis s─â cultiv exclusiv soiuri de struguri sudici: 10 soiuri de struguri deosebit de adapta╚Ťi climei ╚Öi terroir-urilor noastre. Fiecare dintre vinurile mele este un cupaj, datorit─â acestei largi palete aromatice pe care o de╚Ťin, astfel c─â fiecare va dezv─âlui o personalitate unic─â." – Isabelle Mangeart

Recomandarile noastre

NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletter pentru
a primi ultimele oferte!

Abonare
INAPOI SUS
Termeni si Conditii Securitate Livrare GDPR ANPC SOL Contact
© SmartDrinks.ro 2022
Designed & Developed by WebFuture