COSUL TAU
Total:0.00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol
Continua Finalizeaza
Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 m─ârci
 
SmartDrinks.ro - comercian╚Ťii de b─âuturi ce distribuie peste 1000 de produse, printre care edi╚Ťii limitate, sticle pentru colec╚Ťionari ╚Öi b─âuturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri interna╚Ťionale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, ╚Öampanii ╚Öi spumante, face ca SmartDrinks.ro s─â aib─â una dintre cele mai diversificate selec╚Ťii de produse din spa╚Ťiul online.
 
 
Vezi toate m─ârcile
Gam─â diversificat─â de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuit─â
în Bucuresti și Ilfov, pentru comenzi ce depășesc 149 RON

Pe SmartDrinks.ro, livrarea este gratuit─â pentru comenzile ce dep─â╚Öesc 149 Ron, cu livrare în Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov, indiferent de greutate.
 
Pentru livrari în ╚Ťar─â lucr─âm cu serviciul de curierat Cargus care asigur─â transportul la adresa solicitat─â, costul acestuia fiind calculat automat în func╚Ťie de greutatea coletului ╚Öi de adresa de livrare.

 

Mai multe informa╚Ťii
Livrare gratuită începând cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare în 2 h
în Bucuresti și Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigur─â livrarea produselor în perfect─â stare, f─âr─â a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confec╚Ťionate din carton de cea mai bun─â calitate, testat special pentru transportul de b─âuturi.
 
Comanda dvs. va ajunge în siguran╚Ť─â la adresa indicat─â ╚Öi în intervalul orar comunicat, prin intermediul agen╚Ťilor no╚Ötri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informa╚Ťii
Ambalaj securizat ╚Öi livrare ├«n 2h ├«n Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov ╚Öi ├«n 24h ├«n restul ╚Ť─ârii

Chateau La Verriere

Chateau La Verriere

Chateau La Verriere este un domeniu de familie din Bordeaux, mo╚Ötenit din tat─â în fiu vreme de patru genera╚Ťii. Dup─â distrugerea total─â a viei în secolul al XIX-lea de c─âtre filoxer─â, nu a mai r─âmas mare lucru în urm─â. Abia dup─â 30 de ani familia a reu╚Öit s─â reia tradi╚Ťia, începând s─â produc─â din nou vin.


Marele salt c─âtre calitate l-a facut în anii ‘60 Andre Bessette, tat─âl actualului proprietar, care a restructurat întreaga podgorie - a replantat toat─â via cu clone superioare calitativ ╚Öi a realizat drenajul întregii planta╚Ťii, ce se întindea la vremea respectiv─â pe o suprafa╚Ť─â de 20 de hectare.


În 1999, Alain Bessette se al─âtur─â tat─âlui s─âu, dup─â ce a lucrat mai bine de 10 ani al─âturi de alt produc─âtor din Bordeaux. Venirea lui Alain a adus un nou suflu mo╚Öiei, iar Chateau La Verriere a început s─â creasc─â ╚Öi ca întindere, dar ╚Öi calitativ, ajungând în prezent la 75 de hectare. Alain este un vinificator extrem de talentat, numele s─âu reg─âsindu-se în fiecare an pe lista scurt─â de nominaliza╚Ťi la „Talents de Bordeaux Superieur”.
 

Recomandarile noastre

NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletter pentru
a primi ultimele oferte!

Abonare
INAPOI SUS
Termeni si Conditii Securitate Livrare GDPR ANPC SOL Contact
© SmartDrinks.ro 2022
Designed & Developed by WebFuture