Le Life Vila Babiciu
SmartDrinks.ro
Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 mărci
 
SmartDrinks.ro - comercianții de băuturi ce distribuie peste 1000 de produse, printre care ediții limitate, sticle pentru colecționari și băuturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri internaționale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, șampanii și spumante, face ca SmartDrinks.ro să aibă una dintre cele mai diversificate selecții de produse din spațiul online.
 
 
Vezi toate mărcile
Gamă diversificată de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuită
în Bucuresti și Ilfov, pentru comenzi ce depășesc 149 RON
 
Pe SmartDrinks.ro, livrarea este gratuită în București și Ilfov pentru comenzi cu o valoare mai mare de 149 LEI (cost produse minus orice reducere aplicată). Comenzile sunt livrate în cel mult 24h de la plasarea comenzii (valabil pentru comenzile plasate de luni până vineri).
 
Pentru livrari în țară, taxa de transport este de 15 LEI indiferent de valoarea comenzii. Livrările se fac prin intermediul Urgent Cargus în termen de 24-48 ore de la plasarea comenzii, pentru comenzile achitate online cu cardul sau comenzile ramburs. Pentru comenzi achitate prin transfer bancar, timpul de livrare se calculează din momentul în care plata a fost recepționată în contul nostru.

 

Mai multe informații
Livrare gratuită începând cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare în 2 h
în Bucuresti și Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigură livrarea produselor în perfectă stare, fără a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confecționate din carton de cea mai bună calitate, testat special pentru transportul de băuturi.
 
Comanda dvs. va ajunge în siguranță la adresa indicată și în intervalul orar comunicat, prin intermediul agenților noștri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informații
Ambalaj securizat și livrare în 2h în București și Ilfov și în 24h în restul țării

Cascina Vengore

Povestea din spatele Cascina Vengore din regiune Terre Alfieri, Piemonte, Italia

Cascina Vengore

“Vinul meu se naște în vie”

Cascina Vèngore este visul tinerei Lucrezia Povero, acela de a produce vin în armonie cu natura și de a experimenta, zi după zi, infinitele expresii ale pământului pe care s-a născut și unde a ales să trăiască. Un amfiteatru natural situat în inima DOCG Terre Alfieri, un tărâm al biodiversităţii cu cultivare 100% organică, Cascina Vèngore cuprinde 26 de hectare într-o singură parcelă, în jurul unei ferme tradiționale piemonteze.

Anii de neglijență transformaseră podgoriile din Vèngore într-o regiune sterilă și neproductivă, care risca să compromită ecosistemul local plin de viață.
Însă Lucrezia a revenit de la studii din California și a decis să continue munca celor 5 generații de vinificatori din familia ei care și-au dedicat viața muncii pământului timp de mai bine de 200 de ani.

“Am învățat din istoria familiei mele să evaluez impactul acțiunilor noastre asupra mediului. Am studiat în California și am experimentat direct pericolul schimbărilor climatice. Vèngore este angajamentul meu pentru un alt tip de agricultură, capabil să depășească conceptul de „protecție a mediului” și să îl îmbrățișeze pe cel al „regenerării vitale”. Îngrijirea unui loc pentru a-l vindeca: acesta este scopul agriculturii regenerative.”
Cascina Vèngore, în forma sa actuală, a prins contur în 2012, din dorința Lucreziei și a surorilor sale de a reda viață terenului. La Vèngore, agricultura ecologică îndeplinește bunele practici
ale agriculturii regenerative. Intervențiile agricole vizează nu numai protejarea ecosistemului existent, dar și îmbogățirea sa cu materie organică, astfel încât întregul ecosistem să fie mai vital, fertil și mai divers în viitor.

Cascina Vèngore cultivă cei mai mari trei struguri autohtoni din Piemont: Arneis, Nebbiolo și Barbera sunt vinificați tradițional, cu intervenții minim invazive.
 

Recomandarile noastre

NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletter pentru
a primi ultimele oferte!

Abonare
INAPOI SUS
Termeni si Conditii Securitate Livrare GDPR Setari Cookies ANPC SOL Contact
facebook
© SmartDrinks.ro 2024
Designed & Developed by WebFuture

ro en

S.C. ALMA TIM DISTRIBUTION S.R.L.
Sediu social: Str. Gheorghe Lazar nr. 12, sector 1, Bucuresti
Reg. Com.: J40/9215/1998
CUI: RO 11005593
IBAN (RON): RO83 RZBR 0000 0600 0261 4989
Banca: Raiffeisen Bank, Agentia Mosilor, Bucuresti.
Capital social: 30 000 RON
anpc-sal
anpc-sol