COSUL TAU
Total:0.00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol
Continua Finalizeaza
Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 m─ârci
 
SmartDrinks.ro - comercian╚Ťii de b─âuturi ce distribuie peste 1000 de produse, printre care edi╚Ťii limitate, sticle pentru colec╚Ťionari ╚Öi b─âuturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri interna╚Ťionale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, ╚Öampanii ╚Öi spumante, face ca SmartDrinks.ro s─â aib─â una dintre cele mai diversificate selec╚Ťii de produse din spa╚Ťiul online.
 
 
Vezi toate m─ârcile
Gam─â diversificat─â de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuit─â
în Bucuresti și Ilfov, pentru comenzi ce depășesc 149 RON

Pe SmartDrinks.ro, livrarea este gratuit─â pentru comenzile ce dep─â╚Öesc 149 Ron, cu livrare în Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov, indiferent de greutate.
 
Pentru livrari în ╚Ťar─â lucr─âm cu serviciul de curierat Cargus care asigur─â transportul la adresa solicitat─â, costul acestuia fiind calculat automat în func╚Ťie de greutatea coletului ╚Öi de adresa de livrare.

 

Mai multe informa╚Ťii
Livrare gratuită începând cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare în 2 h
în Bucuresti și Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigur─â livrarea produselor în perfect─â stare, f─âr─â a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confec╚Ťionate din carton de cea mai bun─â calitate, testat special pentru transportul de b─âuturi.
 
Comanda dvs. va ajunge în siguran╚Ť─â la adresa indicat─â ╚Öi în intervalul orar comunicat, prin intermediul agen╚Ťilor no╚Ötri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informa╚Ťii
Ambalaj securizat ╚Öi livrare ├«n 2h ├«n Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov ╚Öi ├«n 24h ├«n restul ╚Ť─ârii

Cascina Vengore

Cascina Vengore

“Vinul meu se na╚Öte în vie”

Cascina Vèngore este visul tinerei Lucrezia Povero, acela de a produce vin în armonie cu natura ╚Öi de a experimenta, zi dup─â zi, infinitele expresii ale p─âmântului pe care s-a n─âscut ╚Öi unde a ales s─â tr─âiasc─â. Un amfiteatru natural situat în inima DOCG Terre Alfieri, un t─ârâm al biodiversit─â┼úii cu cultivare 100% organic─â, Cascina Vèngore cuprinde 26 de hectare într-o singur─â parcel─â, în jurul unei ferme tradi╚Ťionale piemonteze.

Anii de neglijen╚Ť─â transformaser─â podgoriile din Vèngore într-o regiune steril─â ╚Öi neproductiv─â, care risca s─â compromit─â ecosistemul local plin de via╚Ť─â.
Îns─â Lucrezia a revenit de la studii din California ╚Öi a decis s─â continue munca celor 5 genera╚Ťii de vinificatori din familia ei care ╚Öi-au dedicat via╚Ťa muncii p─âmântului timp de mai bine de 200 de ani.

“Am înv─â╚Ťat din istoria familiei mele s─â evaluez impactul ac╚Ťiunilor noastre asupra mediului. Am studiat în California ╚Öi am experimentat direct pericolul schimb─ârilor climatice. Vèngore este angajamentul meu pentru un alt tip de agricultur─â, capabil s─â dep─â╚Öeasc─â conceptul de „protec╚Ťie a mediului” ╚Öi s─â îl îmbr─â╚Ťi╚Öeze pe cel al „regener─ârii vitale”. Îngrijirea unui loc pentru a-l vindeca: acesta este scopul agriculturii regenerative.”
Cascina Vèngore, în forma sa actual─â, a prins contur în 2012, din dorin╚Ťa Lucreziei ╚Öi a surorilor sale de a reda via╚Ť─â terenului. La Vèngore, agricultura ecologic─â îndepline╚Öte bunele practici
ale agriculturii regenerative. Interven╚Ťiile agricole vizeaz─â nu numai protejarea ecosistemului existent, dar ╚Öi îmbog─â╚Ťirea sa cu materie organic─â, astfel încât întregul ecosistem s─â fie mai vital, fertil ╚Öi mai divers în viitor.

Cascina Vèngore cultiv─â cei mai mari trei struguri autohtoni din Piemont: Arneis, Nebbiolo ╚Öi Barbera sunt vinifica╚Ťi tradi╚Ťional, cu interven╚Ťii minim invazive.
 

Recomandarile noastre

NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletter pentru
a primi ultimele oferte!

Abonare
INAPOI SUS
Termeni si Conditii Securitate Livrare GDPR ANPC SOL Contact
© SmartDrinks.ro 2022
Designed & Developed by WebFuture