Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 marci
 
SmartDrinks.ro este magazinul online de bauturi ce distribuie peste 900 de produse, printre care editii limitate, sticle pentru colectionari si bauturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri romanesti si vinuri internationale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, sampanii si spumante, face ca SmartDrinks.ro sa aiba cea mai diversificata selectie de produse din spatiul online.
 
 
Vezi toate marcile
Cea mai diversificata gama de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuita
In Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi ce depasesc 149 RON

Pe SmartDrinks.ro taxele de livrare sunt suportate de catre noi pentru comenzile ce depasesc 149 Ron, cu livrare in Bucuresti si Ilfov, indiferent de greutate.
 
Pentru livrari in tara lucram cu serviciul de curierat Cargus care asigura transportul la adresa solicitata, costul acestuia fiind calculat automat in functie de greutatea coletului si de adresa de livrare.

 

Mai multe informatii
Livrare gratuita incepand cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare in 2 h
In Bucuresti si Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigura livrarea produselor in perfecta stare, fara a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confectionate din carton de cea mai buna calitate, testat special pentru transportul de bauturi.
 
Comanda dvs. va ajunge in siguranta la adresa indicata si in intervalul orar comunicat, prin intermediul agentilor nostri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informatii
Ambalaj securizat si livrare in 2h in Bucuresti si Ilfov si in 24 h in restul tarii

 Situata la est de Highlands, distileria Aberfeldy foloseste o sursa de apa cu caracter mineral dur. Aici se produce un single malt care dezvaluie treptat note de cereale si fructe. Aratand mare fermitate, Aberfeldy este single malt-ul cel mai puternic dintre malturile Midlands. Cele mai bune versiuni ale acestuia iti permit sa simti o dulceata puternica pe cerul gurii. Pentru o lunga perioada de timp, oferta a fost limitata la doua versiuni oficiale - cea de 12 ani si cea de 21 ani - insa incepand cu anul 2009, mai multe butoaie unice au fost lansate, spre deliciul cunoscatorilor.

Whisky Aberfeldy 12 ani, Highland Single Malt Scotch Whisky (0.7L) Image Adauga in cos Whisky Aberfeldy 12 ani, Highland Single Malt Scotch Whisky (0.7L)
Un single malt care face parte din familia de scotch-uri Dewar. Apreciat mai ales pentru faptul ca foloseste doar ingrediente locale din zona cu acelasi nume, dupa reteta veche de distilare a scotchului: orz, drojdie si apa. Majoritatea butoaielor in care este maturat sunt foste butoaie de bourbon, de unde si o aroma subtila pe care bautorii de scotch o pot sesiza.
189.00 LEI