Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 marci
 
SmartDrinks.ro este magazinul online de bauturi ce distribuie peste 900 de produse, printre care editii limitate, sticle pentru colectionari si bauturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri romanesti si vinuri internationale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, sampanii si spumante, face ca SmartDrinks.ro sa aiba cea mai diversificata selectie de produse din spatiul online.
 
 
Vezi toate marcile
Cea mai diversificata gama de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuita
In Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi ce depasesc 149 RON

Pe SmartDrinks.ro taxele de livrare sunt suportate de catre noi pentru comenzile ce depasesc 149 Ron, cu livrare in Bucuresti si Ilfov, indiferent de greutate.
 
Pentru livrari in tara lucram cu serviciul de curierat Cargus care asigura transportul la adresa solicitata, costul acestuia fiind calculat automat in functie de greutatea coletului si de adresa de livrare.

 

Mai multe informatii
Livrare gratuita incepand cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare in 2 h
In Bucuresti si Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigura livrarea produselor in perfecta stare, fara a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confectionate din carton de cea mai buna calitate, testat special pentru transportul de bauturi.
 
Comanda dvs. va ajunge in siguranta la adresa indicata si in intervalul orar comunicat, prin intermediul agentilor nostri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informatii
Ambalaj securizat si livrare in 2h in Bucuresti si Ilfov si in 24 h in restul tarii

Ordoneaza:

Afiseaza:

Noutăți image
Vin Terres Secretes Les Preludes Pouilly-Fuissé 2017 (0.75L) Image
Vin Terres Secretes Les Preludes Pouilly-Fuissé 2017 (0.75L)
Un vin bine echilibrat, care combină finețea, intensitatea, complexitatea aromelor și potențialul mare de maturare. Durează între trei și zece ani ca bogăția acestui vin sec să se dezvolte, cu arome delicate de flori albe și citrice, evoluând spre note de alun, migdale, vanilie sau cremene, pe măsură ce vinul se maturizează. Bine apreciat ca aperitiv, astfel încât gustul să poată fi savurat din plin, eleganța sofisticată a Pouilly-Fuissé îl face mai presus de toate un vin pentru a fi servit alături de mâncare, ca un acompaniament minunat al scoicilor și al peștelui.
94.00 LEI
Adauga in cos
Vin Herdade do Rocim alb 2018 (0.75L) Image
Vin Herdade do Rocim alb 2018 (0.75L)
Herdade do Rocim alb este un vin autentic, produs în conformitate cu know-how-ul și pasiunea generațiilor care au avut întotdeauna cel mai mare respect și dragoste pentru țară. Produs din soiurile Antão Vaz, Arinto și Viosinho. Culoare verzuie, aromă minerală și citrică. O prospețime și complexitate care dezvăluie terroir-ul original al strugurilor.
50.00 LEI
Adauga in cos
Vin Chateau D'Agassac Haut-Médoc Cru Bourgeois 2008 (0.75L) Image
Vin Chateau D'Agassac Haut-Médoc Cru Bourgeois 2008 (0.75L)
Faimosul Chateau D'Agassac este produs din cele mai vechi vițe de vie și din cele mai bune terroir-uri de sol pietros adânc. Este etalonul unui Médoc modern, intens și cu o coloană vertebrală puternică, dar în același timp frumos echilibrat și fructat, cu tanini fini. Deși este creat pentru a fi îmbătrânit o lungă perioadă de timp, acesta va încânta cunoscătorii vinurilor de vârstă medie care apreciază corpolența, rodnicia și echilibrul. Este unul dintre cele mai bine recenzate și premiate vinuri din Haut-Médoc. IMPRESIA GENERALĂ: Bogăția acestui vintage ne oferă în prezent această expresie particulară a anului 2008, cu taninuri încă proaspete și tinere, într-un palat mătăsos, delicat aromat, care demonstrează distincția dintre terroir-ul vinului. Soiuri de struguri: 55% Cabernet Sauvignon / 45% Merlot Cel mai bine servit la: 16 ° C Decantare: 2 ore
164.00 LEI
Adauga in cos
Vin Chateau D'Agassac Haut-Médoc Cru Bourgeois 2011 (0.75L) Image
Vin Chateau D'Agassac Haut-Médoc Cru Bourgeois 2011 (0.75L)
Faimosul Chateau D'Agassac este produs din cele mai vechi vițe de vie și din cele mai bune terroir-uri de sol pietros adânc. Este etalonul unui Médoc modern, intens și cu o coloană vertebrală puternică, dar în același timp frumos echilibrat și fructat, cu tanini fini. Deși este creat pentru a fi îmbătrânit o lungă perioadă de timp, acesta va încânta cunoscătorii vinurilor de vârstă medie care apreciază corpolența, rodnicia și echilibrul. Este unul dintre cele mai bine recenzate și premiate vinuri din Haut-Médoc. IMPRESIA GENERALĂ: Structura acestui vin este deja suplă și netedă, oferind o completă, echilibrată și savuroasă expresie a terroir-ului, cu taninuri suave, dar pronunțate. Este un vin elegant în tinerețea sa, oferind note de cafea prăjită și minerale, care apoi se dezvoltă spre suplețe și delicatețe - expresia perfectă a acestui mare terroir Médoc. Soiuri de struguri: 60% Cabernet Sauvignon / 40% Merlot Cel mai bine servit la: 16 ° C Decantare: 2 ore
152.00 LEI
Adauga in cos
Vin Chateau D'Agassac Haut-Médoc Cru Bourgeois 2012 (0.75L) Image
Vin Chateau D'Agassac Haut-Médoc Cru Bourgeois 2012 (0.75L)
Faimosul Chateau D'Agassac este produs din cele mai vechi vițe de vie și din cele mai bune terroir-uri de sol pietros adânc. Este etalonul unui Médoc modern, intens și cu o coloană vertebrală puternică, dar în același timp frumos echilibrat și fructat, cu tanini fini. Deși este creat pentru a fi îmbătrânit o lungă perioadă de timp, acesta va încânta cunoscătorii vinurilor de vârstă medie care apreciază corpolența, rodnicia și echilibrul. Este unul dintre cele mai bine recenzate și premiate vinuri din Haut-Médoc. IMPRESIA GENERALĂ: Structura frumoasă a acestui vin mătăsos ne oferă un Agassac cu un corp bogat, suplu și bine echilibrat. Arome de fructe roșii mici dezvoltate în primii ani încep să facă loc notelor de mentol, tutun și cedru care sunt caracteristice terroir-ului din Médoc. Soiuri de struguri: 55% Cabernet Sauvignon / 45% Merlot Cel mai bine servit la: 16 ° C Decantare: 2 ore
147.00 LEI
Adauga in cos
Vin Chateau D'Agassac Haut-Médoc Cru Bourgeois 2013 (0.75L) Image
Vin Chateau D'Agassac Haut-Médoc Cru Bourgeois 2013 (0.75L)
Faimosul Chateau D'Agassac este produs din cele mai vechi vițe de vie și din cele mai bune terroir-uri de sol pietros adânc. Este etalonul unui Médoc modern, intens și cu o coloană vertebrală puternică, dar în același timp frumos echilibrat și fructat, cu tanini fini. Deși este creat pentru a fi îmbătrânit o lungă perioadă de timp, acesta va încânta cunoscătorii vinurilor de vârstă medie care apreciază corpolența, rodnicia și echilibrul. Este unul dintre cele mai bine recenzate și premiate vinuri din Haut-Médoc. IMPRESIA GENERALĂ: Încă tânără, structura acestui vin este densă, suplă și bine echilibrată. Îmbătrânirea timp de câțiva ani îi va spori netezimea și suplețea. Buchetul său foarte fructat, cu note de fructe negre, va dezvolta caracterul mineral mentolat, care este tipic acestui terroir fin, Médoc. Soiuri de struguri: 72% Cabernet Sauvignon / 28% Merlot Cel mai bine servit la: 16 ° C Decantare: 2 ore
141.00 LEI
Adauga in cos
Vin Chateau D'Agassac Haut-Médoc Cru Bourgeois 2014 (0.75L) Image
Vin Chateau D'Agassac Haut-Médoc Cru Bourgeois 2014 (0.75L)
Faimosul Chateau D'Agassac este produs din cele mai vechi vițe de vie și din cele mai bune terroir-uri de sol pietros adânc. Este etalonul unui Médoc modern, intens și cu o coloană vertebrală puternică, dar în același timp frumos echilibrat și fructat, cu tanini fini. Deși este creat pentru a fi îmbătrânit o lungă perioadă de timp, acesta va încânta cunoscătorii vinurilor de vârstă medie care apreciază corpolența, rodnicia și echilibrul. Este unul dintre cele mai bine recenzate și premiate vinuri din Haut-Médoc. IMPRESIA GENERALĂ: Structura acestui vin dens, dar mătăsos, pare să promită cunoscătorilor o perioadă de consum excepțională și un minunat potențial de învechire. Foarte fructat, bine echilibrat și îngrijit, în timp, acest vin tânăr va dezvolta note de tutun și cedru, precum și mineralitatea care caracterizează Médoc-urile excelente. Minunat potențial. Soiuri de struguri: 81% Cabernet Sauvignon / 19% Merlot Cel mai bine servit la: 16 ° C Decantare: 2 ore
150.00 LEI
Adauga in cos
Whisky Great King Street by Compass Box, Artist's Blend (0.7L) Image
Whisky Great King Street by Compass Box, Artist's Blend (0.7L)
Inspirat de rețete vechi de 100 de ani, Artist’s Blend este un tribut adus meșteșugului și creativității marilor producători de whisky din trecut. Este incredibil de versatil, băubil și delicios, datorită mix-ului de whisky-uri aromate single malt și whisky-uri delicate single grain - o combinație care a ajutat la transformarea whisky-ului scoțian într-una dintre cele mai faimoase băuturi din lume.
155.00 LEI
Adauga in cos
Whisky Great King Street by Compass Box, Glasgow Blend (0.7L) Image
Whisky Great King Street by Compass Box, Glasgow Blend (0.7L)
În cartea sa din 1930 „Whisky”, Aeneas MacDonald ne învață că, din punct de vedere istoric, locuitorii din Glasgow preferă whisky-uri corpolente și mai pline de arome decât oameni din alte părți ale lumii. Așadar, ce nume mai bun pentru un whisky care corespunde acestei descrieri? Veți găsi în sticlă o notă bogată de afumat, de turbă, susținută de whisky-urile maturate în butoaie de sherry, pline de fructe uscate și cu un caracter vinos. Gustul este plin și rotund, cu o dulceață tipică whisky-urilor din gama Compass Box.
164.00 LEI
Adauga in cos
Whisky Compass Box Hedonism (0.7L) Image
Whisky Compass Box Hedonism (0.7L)
Whisky-ul etalon al celor de la Compass Box, Hedonism este un whisky scoțian unic, premiat. Hedonism este neobișnuit în lumea whisky-ului scoțian: un whisky scoțian blended grain (din mix de cereale). Foarte rar întâlnești producători care să îmbutelieze grain whisky 100% în Scoția, motiv pentru care Hedonism este produs doar o dată sau de două ori pe an, în funcție de capacitatea celor de la Compass Box de a găsi butoaie vechi de grain whisky scoțian, cu un anumit profil aromatic.   Aromele indică vanilie, caramel, un gust fructat delicat, accentuat de note de nucă de cocos pe final. Acesta este un whisky care îi va atrage deopotrivă pe pasionații de whisky înfocați, precum și pe cei aflați la primul contact cu whisky-ul.
387.00 LEI
Adauga in cos
Whisky Compass Box The Peat Monster (0.7L) Image
Whisky Compass Box The Peat Monster (0.7L)
Un whisky pentru iubitorii de whisky-uri complexe, structurate și afumate. Ceea ce îl face să se încadreze perfect în stilul casei Compass Box este echilibrul dintre bogăție și dulceața subtilă, pe care butoaiele de malț din Highland le oferă malt-urilor "înfumurate" din Islay. Acesta este marele beneficiu al combinării single malt-urilor de la distilerii diferite; nu ești limitat la producția unei singure distilerii. Precum un vinificator care amestecă soiuri de struguri diferite, poți crea multiple straturi de complexitate. Peat Monster păstrează intensitatea fumului în timp ce creează o profunzime și o eleganță nemaivăzute până acum. Caracterului său exuberant și original i s-a adăugat un substrat uleios și mai cremos. La fel ca în cazul tuturor whisky-urilor Compass Box, câteva luni de așteptare înainte de îmbuteliere permit aromelor fiecăruia dintre whisky-uri să se împletească. Veți găsi un spectru de turbă marină și medicinală, care înconjoară un nucleu de whisky cu un caracter de malț fructat. Peat Monster este un whisky pentru cei care iubesc intensitatea, aroma și prospețimea, echilibrul și băubilitatea. Un whisky pentru cei care apreciază amestecul elementelor aparent disonante pentru a crea ceva sublim. Un fantastic whisky digestiv, de savurat seara târziu. Excelent cu brânzeturi cu mucegai albastru.
211.00 LEI
Adauga in cos
Whisky Compass Box Oak Cross (0.7L) Image
Whisky Compass Box Oak Cross (0.7L)
Un whisky scoțian bogat, un mix de Single Malt-uri cu un corp mediu, Oak Cross combină caracteristicile vanilate ale stejarului american cu cele ușor picante, de cuișoare, ale stejarului franțuzesc. Echipa de la Compass Box lucrează cu o moară mică în Franța, care produce o parte din stejarul de cea mai înaltă calitate din lume. Colaborarea cu această moară a condus la experimentarea maturării secundare a whisky-urilor din malț în butoaie dotate cu noi capete de stejar francez. Acest procedeu este unic, fiind realizat doar de către Compass Box în Scoția. Rezultatul este un whisky cu mai mult caracter și complexitate. Această tehnică este folosită pe aproximativ 40% din whisky-ul Oak Cross, rezultatul fiind un produs superior. Procesul de producție începe prin aprovizionarea cu whisky-uri de la trei distilerii single malt; unul pentru caracterul său fructat diafan, unul pentru parfumul său fermecător și unul care conferă amestecului o structură complexă și substanțială. Toate trei sunt maturate în butoaie de stejar american înainte de a plasa o porție în butoaie hibride inovatoare, cu capete noi de stejar francez. Acestea oferă whisky-ului o bogăție suplimentară și o complexitate oarecum condimentată. Amestecând cu grijă whisky-ul din stejar francez cu cel din stejar american, rezultă un whisky din malț rafinat, bogat, dar bine manierat, cu aspecte fructate care vă vor aminti de mere sau pere coapte, completate de un caracter bogat, cu note de lemn afumat.
208.00 LEI
Adauga in cos