Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 marci
 
SmartDrinks.ro este magazinul online de bauturi ce distribuie peste 900 de produse, printre care editii limitate, sticle pentru colectionari si bauturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri romanesti si vinuri internationale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, sampanii si spumante, face ca SmartDrinks.ro sa aiba cea mai diversificata selectie de produse din spatiul online.
 
 
Vezi toate marcile
Cea mai diversificata gama de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuita
In Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi ce depasesc 149 RON

Pe SmartDrinks.ro taxele de livrare sunt suportate de catre noi pentru comenzile ce depasesc 149 Ron, cu livrare in Bucuresti si Ilfov, indiferent de greutate.
 
Pentru livrari in tara lucram cu serviciul de curierat Cargus care asigura transportul la adresa solicitata, costul acestuia fiind calculat automat in functie de greutatea coletului si de adresa de livrare.

 

Mai multe informatii
Livrare gratuita incepand cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare in 2 h
In Bucuresti si Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigura livrarea produselor in perfecta stare, fara a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confectionate din carton de cea mai buna calitate, testat special pentru transportul de bauturi.
 
Comanda dvs. va ajunge in siguranta la adresa indicata si in intervalul orar comunicat, prin intermediul agentilor nostri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informatii
Ambalaj securizat si livrare in 2h in Bucuresti si Ilfov si in 24 h in restul tarii

Ordoneaza:

Afiseaza:

Noutăți image
Whisky Togouchi 9 ani (0.7L) Image
Whisky Togouchi 9 ani (0.7L)
Togouchi 9 ani este un blend de whisky-uri din Scoția și Canada, maturate timp de 9 ani într-un tunel japonez de cale ferată. Rezultatul este un whisky cu note de caramel, citric și ușor afumat.
358.00 LEI
Adauga in cos
Vin Bodegas Juan Gil Touran, D.O. Campo de Borja 2016 (0.75L) Image
Vin Bodegas Juan Gil Touran, D.O. Campo de Borja 2016 (0.75L)
Bodegas Morca produce acest minunat Garnacha din struguri ce cresc la peste 600 de metri altitudine din vii vechi de 30-50 de ani, care trec printr-un proces de maturare de 22 de luni în butoaie de stejar franțuzesc. Arome expresive de fructe negre și albastre, mure zdrobite, afine, vanilie dulce, lemn afumat, condimente dulci și lemn dulce. Corpul plin, bogat, oferă impresia unor tanini consistenți, dar foarte frumos integrați, iar aciditatea este perfectă, astfel încât să mențină un echilibru. Pe palat oferă arome extinse de prune negre, mure, lemn dulce, piper negru, grafit și scorțișoară, iar aceste caracteristici rămân persistente mult timp în post-gust.
453.00 LEI
Adauga in cos
Vin Bodegas Juan Gil Morca, D.O. Campo de Borja 2016 (0.75L) Image
Vin Bodegas Juan Gil Morca, D.O. Campo de Borja 2016 (0.75L)
Bodegas Morca produce acest minunat Garnacha din struguri ce cresc la peste 600 de metri altitudine din vii vechi de 30-50 de ani, care trec printr-un proces de maturare de 22 de luni în butoaie de stejar franțuzesc. Acest vin violet opac expune arome voluptoase și totuși precise de fructe negre zdrobite și prune uscate, complimentate cu note de cedru și condimente. Structură fermă, bogată, un vin cu coloană vertebrală și tanini supli.
158.00 LEI
Adauga in cos
Apa tonica premium 1724 doza (6x0.2L) Image
Apa tonica premium 1724 doza (6x0.2L)
Apă tonică din America de Sud, realizată cu chinină culeasă manual la 1724 de metri deasupra nivelului mării, de pe faimoasa Inca Trail. Gustul rezultat este destul de diferit de gustul celorlalte ape tonice, oferind o experienţă mai puţin amară, cu note foarte plăcute de citrice. Acest pachet este format din 6 doze a câte 200 ml fiecare.
41.00 LEI
Adauga in cos
Vin Clos des Nines L'Oree, Coteaux du Languedoc 2017 (0.75L) Image
Vin Clos des Nines L'Oree, Coteaux du Languedoc 2017 (0.75L)
Clos des Nines este o proprietate de 10 hectare de măslini și viță de vie, ascunsă în tufărișul de la Poussan, între Montpellier și Sète, în apropiere de Marea Mediterană. Strugurii și măslinele cresc pe pante mixte de calcar-argilă, cu fosile de stridii dispersate, în timp ce două parcele sunt pe soluri roșii pietroase. Cea mai tânără viță-de-vie a fost plantată în 2008, în timp ce viile de Carignan au peste 80 de ani. Toate procesele se efectuează zilnic manual, de la tăiere la recoltare, cu atenție la nevoile plantelor și respectând fauna locală și mediul înconjurător. În august 2013, Clos des Nines a semnat o convenție de conversie la agricultura ecologică. L'Oree este un vin minunat pentru momente cu prietenii, un amestec de 50% Grenache, 25% Syrah, 25% Cinsault. Cu un frumos echilibru între concentrație, volum și persistență, acest vin reprezintă expresia completă a acestui terroir. De păstrat între 3 și 5 ani.
74.00 LEI
Adauga in cos
Vin Clos des Nines Obladie, Coteaux du Languedoc 2017 (0.75L) Image
Vin Clos des Nines Obladie, Coteaux du Languedoc 2017 (0.75L)
Clos des Nines este o proprietate de 10 hectare de măslini și viță de vie, ascunsă în tufărișul de la Poussan, între Montpellier și Sète, în apropiere de Marea Mediterană. Strugurii și măslinele cresc pe pante mixte de calcar-argilă cu fosile de stridii dispersate, în timp ce două parcele sunt pe soluri roșii pietroase. Cea mai tânără viță-de-vie a fost plantată în 2008, în timp ce viile de Carignan au peste 80 de ani. Toate procesele se efectuează zilnic manual, de la tăiere la recoltă, cu atenție la nevoile plantelor și respectând fauna locală și mediul înconjurător. În august 2013, Clos des Nines a semnat o convenție de conversie la agricultura ecologică. Obladie reunește complexitatea strugurilor Grenache Blanc, Vermentino, Roussane și Viognier într-un generos vin alb, mineral precum solul din care provine, și bine rotunjit.
79.00 LEI
Adauga in cos
Vin Bodegas Juan Gil Rejon, VdlT Castilla y Leon 2015 (0.75L) Image
Vin Bodegas Juan Gil Rejon, VdlT Castilla y Leon 2015 (0.75L)
Bodegas Tridente produce acest minunat Tempranillo din vii extrem de vechi - 130 de ani vechime, situate pe soluri foarte nisipoase la aproximativ 800 de metri altitudine. Violet opac, cu arome vibrante, parfumate și seducătoare de mure, violete, anason stelat și piper măcinat. Aromele consistente de fructe de pădure negre sunt învăluite de note minerale afumate. Finalul neted, dulce, repetă calitatea aromelor de fructe negre și lasă note senzuale floral-minerale în urmă.
165.00 LEI
Adauga in cos
Cognac Fanny Fougerat, Petit Cigüe VSOP (0.7L) Image
Cognac Fanny Fougerat, Petit Cigüe VSOP (0.7L)
Fanny Fougerat produce coniacuri de autor, fiecare reprezentând expresia propriului terorir și având un caracter distinctiv. Coniacurile nu sunt amestecate, sunt cognacuri unice, fiecare cu propriul său stil. La sfârșitul după-amiezii sau în pairing cu mâncare, în cocktail-uri sau după cină, veți găsi cu siguranță un cognac care se potrivește oricărui moment de degustare. Petit Cigüe este fructat, plăcut și tânăr, un Cognac generos. Este un Cognac ce trebuie savurat din toată inima, pentru un moment de plăcere comună.
190.00 LEI
Adauga in cos
Cognac Fanny Fougerat, Le Laurier D'Apollon 2010 (0.7L) Image
Cognac Fanny Fougerat, Le Laurier D'Apollon 2010 (0.7L)
Fanny Fougerat produce coniacuri de autor, fiecare reprezentând expresia propriului terorir și având un caracter distinctiv. Coniacurile nu sunt amestecate, sunt cognacuri unice, fiecare cu propriul său stil. La sfârșitul după-amiezii sau în pairing cu mâncare, în cocktail-uri sau după cină, veți găsi cu siguranță un cognac care se potrivește oricărui moment de degustare. Tânăr, masculin și ambițios, acest cognac oferă o paletă aromatică virilă într-un stil bogat și puternic. Ediție limitată la 5 butoaie - 2.460 de sticle.
242.00 LEI
Adauga in cos
Cognac Fanny Fougerat, Iris Poivré XO (0.7L) Image
Cognac Fanny Fougerat, Iris Poivré XO (0.7L)
Fanny Fougerat produce coniacuri de autor, fiecare reprezentând expresia propriului terorir și având un caracter distinctiv. Coniacurile nu sunt amestecate, sunt cognacuri unice, fiecare cu propriul său stil. La sfârșitul după-amiezii sau în pairing cu mâncare, în cocktail-uri sau după cină, veți găsi cu siguranță un cognac care se potrivește oricărui moment de degustare. Pur, distinct și floral, Iris Poivré este caracterizat de finețe și generozitate aromatică. Delicat în esență și subtil, e perfect pentru momente împărtășite cu cei apropiați.
275.00 LEI
Adauga in cos
Cognac Fanny Fougerat, Cèdre Blanc Extra Old (0.7L) Image
Cognac Fanny Fougerat, Cèdre Blanc Extra Old (0.7L)
Fanny Fougerat produce coniacuri de autor, fiecare reprezentând expresia propriului terorir și având un caracter distinctiv. Coniacurile nu sunt amestecate, sunt cognacuri unice, fiecare cu propriul său stil. La sfârșitul după-amiezii sau în pairing cu mâncare, în cocktail-uri sau după cină, veți găsi cu siguranță un cognac care se potrivește oricărui moment de degustare. Cèdre Blanc este un Cognac bogat, învăluitor. Combină finețea, forța și prospețimea, oferind un moment de desfătare și plăcere intensă.
360.00 LEI
Adauga in cos
Whisky Nikka Days Blended (0.7L) Image
Whisky Nikka Days Blended (0.7L)
Un amestec subtil de whisky-uri de cereale, cu note ușoare de turbă. Onctuos, fructat și catifelat, acest whisky îi va mulțumi pe amatori și cunoscători deopotrivă, cu notele sale florale și fructate. Înzestrat cu o finețe plăcută, care permite aromelor de cereale, caramele, malț și nuci prăjite să se exprime pe palat. Finalul realizează un echilibru perfect între fructele și notele de malț ale Nikka Days. Un whisky cu un profil elegant și fructat, de savurat ca atare sau într-un cocktail.
215.00 LEI
Adauga in cos
Vin Chablis La Sereine 2017 (0.75L) Image
Vin Chablis La Sereine 2017 (0.75L)
Din 1923, la Chablis, în Burgundia, grija meticuloasă a viticultorilor care lucrează împreună sub numele "La Chablisienne", a dat naștere unor vinuri a căror măiestrie este amplificată de trecerea timpului. De culoare auriu-pal, limpede și strălucitor. Buchetul se deschide cu arome proaspete de fructe albe, ușor vanilate. După aerare, o notă minerală elegantă completează paleta aromatică. Bună persistență olfactivă. Bine structurat, cu un gust care este atât complex, cât și revigorant, datorită nuanțelor evidente de fructelor, precum și acidității fine. Persistență bună pe palat. Un Chablis frumos și plin de caracter.
80.00 LEI
Adauga in cos
Aperitiv Aperol 0.7L Image
Aperitiv Aperol 0.7L
Aperol este aperitivul perfect. Gustul său unic amar și culoarea portocalie strălucitoare provine dintr-o rețetă originală secretă, care include o selecție de ierburi, rădăcini și, desigur, portocale amărui, într-o combinație perfect echilibrată. Note de degustare: Nas: ușor alcoolic, de coajă de portocală, cu atrăgătoare note aromatice din plante, armonizate cu un strop de vanilie Corp: de culoare portocaliu intens, cu note de plante și lemn, plăcut dulce-amărui Textură: Catifelată și rotunjită, cu gust de portocale Post-gust: lasă o notă amară tipică, plăcută pe termen lung
70.00 LEI
Adauga in cos
Vin Corina Leoaica Tanara, AOC Pacherenc du Vic-Bilh 2016 (0.7L) Image
Vin Corina Leoaica Tanara, AOC Pacherenc du Vic-Bilh 2016 (0.7L)
Leoaica tânără, iubirea, e ea, acum, îmblânzitoare de leii ce se pierd cu firea când o adulmecă,-n plin soare, pășind alene prin savană pe sub arbuști a căror umbră este anemică și vană, iar Afrodita se preumblă încoa și-ncolo, goală, până ce, să i se așeze,-o lasă un leu în greabăn și, cu-o mână, în coama lui, - căruia-i pasă de ea, ce nu-i din neam de fiare, uitând că el are lungi colți și se cunoaște după gheare că-i leu, - dar iată-l, pe sub bolți de viță nobilă, ca, după ce duce-i-o lui Dionis, în dar, să bea și el din cupă precum i se va fi promis.
143.00 LEI
Adauga in cos
Vin Ana Moft la Cub, AOC Cotes de Bordeaux 2014 (0.75L) Image
Vin Ana Moft la Cub, AOC Cotes de Bordeaux 2014 (0.75L)
Pe urmă, Dumnezeu a luat făină albă și, cu apă din cea mai limpede năstrapă, va fi făcut niște aluat; l-a frământat, apoi, cu-o mână de zahăr pudră dintr-un chiub, și, dându-i forma unui cub, l-a subțiat o vreme, până, ajuns o foaie de clătită, l-a decupat în pătrățele, păstrând doar una dintre ele prin care munca, răsplătită i-a fost, când, răsucind-o galeș, o zi întreagă, fără trevă, s-a pomenit c-un fel de Evă, din cocă fragedă, ce cale - și tăia trufaș în spațiul prud și falș al omului pervers, desfoliindu-se, în mers, de feuilletage, până la nud.
57.00 LEI
Adauga in cos
Vin Bodegas Juan Gil Bruto, D.O. Jumilla 2015 (0.75L) Image
Vin Bodegas Juan Gil Bruto, D.O. Jumilla 2015 (0.75L)
Bruto este un vin ediție limitată, născut dintr-o colaborare între Bodegas Juan Gil, Imanol Arias (actor și regizor de film spaniol) și creativul Jorge Martinez și pasiunea lor pentru strugurii Monastrell. Strugurii din care este produs vinul provin dintr-o zonă de pădure, situată la 800 de metri deasupra nivelului mării, cu vânturi dure provenind din nord. Toată lumea este surprinsă de felul în care strugurele Monastrell a reușit să se dezvolte într-un mediu atât de ostil și dur (Bruto), acesta fiind și motivul pentru numele vinului. Un Monastrell foarte bogat și complex, tipic pentru regiunea Jumilla, dar și foarte particular, cu note de fructe roșii, dar și cu o prospețime florală și o tușă de piper.
165.00 LEI
Adauga in cos
Cognac Remy Martin XO Exellence (1L) Image
Cognac Remy Martin XO Exellence (1L)
Rémy Martin XO este semnătura Cellar Master-ului care, cu expertiza sa, combină până la 400 de tipuri diferite de eaux-de-vie, exprimând complexitatea aromatică completă a acestui Cognac XO Fine Champagne. Nas: Spectru larg de arome de fructe de vară târzie, combinate cu note bogate de flori albe, cum ar fi iasomia Gust: Arome mature de prune suculente și portocale confiate, cu note de alune și scorțișoară Corp: Fin, bogat și persistent
942.00 LEI
Adauga in cos