Adauga in cos
Vin La Mura, IGT Rosso di Sicilia, 2018 (0.75L)
Vin rosu organic, lejer si placut. Cu gust de fructe rosii de padure si arome de cirese. Sticla acestui vin organic are dop metalic (denumit "screw-cap" in limba engleza), ideal din punct de vedere al confortului oferit in utilizare, fiindca se deschide foarte lejer. De asemenea, dopurile metalice pentru sticlele cu vin sunt realizate din materiale speciale, reciclabile, care nu suporta modificari sau oxidari necontrolate si nici nu emana mirosuri, aromele vinului fiind astfel protejate. Sticlele cu dopuri metalice se pot pastra in pivnite si in pozitie verticala, putand fi imbatranite atat vinurile rosii, cat si cele albe.
24.00 LEI
Adauga in cos
Vin Vila Babiciu Primitivo 2018 (0.75L)
Noi, Bogdan și George, am creat un Primitivo care ne ascute simțurile și ne întărește prietenia.
Doi prieteni buni, cu care împărțim momente plăcute, ni s-au alăturat. Cătălin Scărlătescu, faimosul Chef din România și Dominique Laporte, cel mai bun Sommelier din Franța în 2004.
Vila Babiciu vrem să reprezinte prietenia, plăcerea de a petrece un moment ales cu persoanele pe care le apreciați.
Cu prietenie, George, Cătălin, Dominique, Bogdan.
- Vin din vii vechi, maturat în butoaie de stejar.
24.00 LEI
Adauga in cos
Vin Villalta Amarone Della Valpolicella DOCG XIX 2013 (0.75L)
Un amestec de struguri tradiționali regiunii Veneto: Corvina, care oferă buchetul intens și Rondinella, care adaugă tanini și structură.
În octombrie, numai strugurii cei mai mici, uscați și mai bine copți sunt atent selectați manual (de obicei aproximativ jumătate din recoltă). Strugurii sunt poziționați pe covorașele tradiționale "în straturi", unde sunt uscați timp de aproximativ 3 luni în încăperi de uscare bine ventilate, în condiții de umiditate controlată, până când își pierd cel puțin 30% din greutatea inițială. Acest proces complet natural are loc în timpul iernii, iar temperatura scăzută este esențială pentru creșterea concentrației de zahăr, taninuri și arome, dar și pentru menținerea calităților aromatice originale ale acestor soiuri de struguri indigene.
În februarie, strugurii uscați sunt presați ușor și macerați la rece, după care petrec următorii doi ani în butoaie de stejar slavone (50-60hl).
Notele vinificatorului:
Roșu aprins, cu buchet intens, bogat, plin, rotund, cu arome clasice de cireșe negre. Post-gust foarte lung, complex.
115.00 LEI
Adauga in cos
Vin Villa Cafaggio Chianti Classico, Vendemmia 2017 (0.75L)
Villa Cafaggio Chianti Classico are o culoare puternica rosu-rubiniu. Cu o aroma intensa si note picante, vinul este concentrat pe palat, cu un final foarte placut. Toti strugurii sunt culesi manual la inceputul lui octombrie si atent selectati. Vinul este invechit timp de 12 luni in butoaie de stejar slovene.
71.00 LEI
21%
Adauga in cos
Vin Villalta, Amarone Della Valpolicella 2015 (0.75L)
Amarone este un vin realizat în mare parte dintr-un amestec de trei soiuri de struguri tradiționale regiunii Veneto: Corvina (60%), care oferă un buchet intens; Rondinella (30%), care adaugă tanini și structură; Molinara (5%) care dă culoare și aromă; plus 5% din alte soiuri locale de struguri.
În octombrie, numai strugurii cei mai mici, uscați și mai bine copți sunt atent selectați manual (de obicei aproximativ jumătate din recoltă). Strugurii sunt poziționați pe covorașele tradiționale "în straturi", unde sunt uscați timp de aproximativ 3 luni în încăperi de uscare bine ventilate, în condiții de umiditate controlată, până când își pierd din greutatea inițială cel puțin 30%. Acest proces complet natural are loc în timpul iernii, iar temperatura scăzută este esențială pentru creșterea concentrației de zahăr, taninuri și arome, dar și pentru menținerea calităților aromatice originale ale acestor soiuri de struguri indigene.
După fermentație, vinul petrece doi ani în butoaie tradiționale slavoneze de stejar (25 - 50 hl) și 3 luni în sticlă înainte de a ajunge la consumatori.
Întregul proces dă naștere unui vin roșu profund, cu un buchet intens, plin și bogat. Un gust amplu și rotund, cu arome clasice de cireșe negre și un final lung, complex.
163.00 LEI 128.00 LEI
Adauga in cos
Vin Cantina La Vis, Trentino D.O.C. Lagrein 2019 (0.75L)
Strugurele Lagrein, originar din sudul Tirolului, creşte pe văile din regiunea Trentino de peste 70 de ani fiind aclimatizat pe deplin aici. La vis Lagrein este de culoare roşie-rubinie cu reflexe violet, oferind note de zmeură, afine şi violete. Gustativ este sec şi plăcut la gust cu tanini fini, dulci. Maturarea se face în cisterne de beton şi parţial în butoaie de stejar, pentru aproximativ 5-6 luni înainte de îmbuteliere.
42.00 LEI
Adauga in cos
Vin Cantina La Vis Teroldego 2019 (0.75L)
Strugurele Teroldego, originar şi cultivat din vremuri străvechi în zona Trentino este extrem de bogat în polifenoli şi climatul sud-mediteranean este perfect pentru acesta. La Vis Teroldego este de culoare roşie-rubinie profundă, cu arome de violete ce dezvoltă note de prune şi fructe de pădure mici. Este catifelat şi corpolent gustativ cu un final de arome vast şi complex.
36.00 LEI
Adauga in cos
Vin Cantina La Vis Teroldego 2016 (0.75L)
Strugurele Teroldego, originar şi cultivat din vremuri străvechi în zona Trentino este extrem de bogat în polifenoli şi climatul sud-mediteranean este perfect pentru acesta. La Vis Teroldego este de culoare roşie-rubinie profundă, cu arome de violete ce dezvoltă note de prune şi fructe de pădure mici. Este catifelat şi corpolent gustativ cu un final de arome vast şi complex.
36.00 LEI
Adauga in cos
Vin Villa Cafaggio, DOCG Chianti Classico Riserva 2016 (0.75L)
Chianti Classico Riserva are o culoare rosie intensă. Buchetul este dominat de note de fructe mature, care amintesc de afine negre. Are o aromă plină, concentrată și intensă. Pe palat există o aromă foarte plăcută de cireșe mature, care persista mult timp, cu taninuri dulci care se amestecă perfect cu structura vinului. Vinul este maturat timp de 22 de luni în butoaie de stejar și timp de încă 6 luni în sticlă înainte de a fi scos spre vânzare.
112.00 LEI
Adauga in cos
Vin Villalta Valpolicella Ripasso Superiore 2015 (0.75L)
Culoare roșu-rubin intens, cu un buchet complex, care amintește de cireșe, zmeură și coacăze roșii. Maturarea în butoaie de stejar adaugă o aromă plăcută prăjită și ușor picantă. Pe palat, vinul este corpolent, suplu și bine echilibrat, cu final lung. Perfect cu friptura de carne roșie și brânzeturi maturate.
52.00 LEI
Adauga in cos
Vin Antario, DOCG Barolo, Vendemmia 2014 (0.75L)
Strugurii folositi pentru acest vin, Nebbiolo 100%, sunt selectati din 3 podgorii individuale aflate in doua zone de calitate in producerea vinurilor Barolo: Serralunga d’Alba si Monforte. Strugurii sunt culesi manual cu deosebita atentie in a doua jumatate a lunii octombrie. Vinul este maturat timp de 6 luni in cuve din otel inoxidabil, apoi timp de 30 de luni in butoaie mari de stejar traditionale slavone.
Rezulta un vin rosu-rubin intens, cu note de violete, condimente si piper, caracter puternic, arome de prune si final condimentat.
109.00 LEI
Adauga in cos
Vin Villa Cafaggio Basilica del Cortaccio 2014 (0.75L)
Un vin cu o extraordinara culoare rosie si o aroma intensa de coacaze negre si accente de paine prajita. Strugurilor li se indeparteaza ciorchinele si sunt presati usor pentru a evita distrugerea cojilor, bogate in pigmenti de colorare. Drojdii atent selectionate sunt adaugate pentru a activa procesul de fermentare, timp in care vinul ramane in contact cu cojile de struguri pentru 3 saptamani.
193.00 LEI
Adauga in cos
Vin Cantina La Vis, Trentino D.O.C. Lagrein 2017 (0.75L)
Strugurele Lagrein, originar din sudul Tirolului, creşte pe văile din regiunea Trentino de peste 70 de ani fiind aclimatizat pe deplin aici. La vis Lagrein este de culoare roşie-rubinie cu reflexe violet, oferind note de zmeură, afine şi violete. Gustativ este sec şi plăcut la gust cu tanini fini, dulci. Maturarea se face în cisterne de beton şi parţial în butoaie de stejar, pentru aproximativ 5-6 luni înainte de îmbuteliere.
42.00 LEI
Adauga in cos
Vin Villa Cafaggio Chianti Classico Riserva Basilica San Martino 2011 (0.75L)
Basilica San Martino este un Chianti Classico Riserva într-un stil internațional, al cărui prim vintage datează din 1985. Podgoria acoperă 3,82 hectare, este orientată spre sud / sud-est și este denumită după vechea biserică din San Martino din Cecione, la care a fost atașată odată.
85% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc, maturate timp de 18 luni în butoaie de stejar franțuzesc (Tronçais și Allier) care au fost folosite o dată, de două ori sau de trei ori înainte (mediu prăjite) și maturare timp de 6 luni în sticlă înainte de începerea vânzărilor.
183.00 LEI
Adauga in cos
Vin Chianti Classico Vendemmia 2010, Villa Cafaggio Magnum (1.5L)
Villa Cafaggio Chianti Classico are o culoare puternica rosu-rubiniu. Cu o aroma intensa si note picante, vinul este concentrat pe palat, cu un final foarte placut. Toti strugurii sunt culesi manual la inceputul lui octombrie si atent selectati. Vinul este invechit timp de 12 luni in butoaie de stejar slovene.
224.00 LEI
Adauga in cos
Vin Villa Cafaggio, Basilica del Pruneto Merlot 2014 (0.75L)
Basilica del Pruneto este un Merlot pur, obținut din cultivarea unei mici vii de 1.9 ha pe sol argilos, cu vedere la "Conca d'Oro" (Bazinul de Aur). Pământul acestei podgorii s-a dovedit a fi cel mai potrivit pentru a spori caracteristicile acestui soi de struguri franțuzesc. Vinificat la o temperatură controlată, Basilica del Pruneto se maturează timp de 18 luni, în mod egal, în butoaie de stejar francez Tronçais și Allier, în care se produce și fermentația malolactică.
Buchetul dezvăluie nuanțe moi de cireșe și mure, cu tonuri mai deschise de condimente, scorțișoară și piele. Aceste calități sunt îmbunătățite de o complexitate ulterioară, datorită notelor subtile de lemn dulce și rozmarin. Basilica del Pruneto prezintă taninuri moi și un final lung și mătăsos, cu tonuri minerale prăfoase, care persistă.
158.00 LEI
Adauga in cos
Vin Villa Cafaggio Basilica Del Cortaccio 2015 (0.75l)
Un vin cu o extraordinara culoare rosie si o aroma intensa de coacaze negre si accente de paine prajita. Strugurilor li se indeparteaza ciorchinele si sunt presati usor pentru a evita distrugerea cojilor, bogate in pigmenti de colorare. Drojdii atent selectionate sunt adaugate pentru a activa procesul de fermentare, timp in care vinul ramane in contact cu cojile de struguri pentru 3 saptamani.
193.00 LEI
Adauga in cos
Vin Villa Cafaggio Chianti Classico Riserva Basilica Solatio 2014 (0.75L)
Basilica Solatìo a fost produsă anterior din 1981 până în 1995 și a reintrat în producție odată cu excepționalul vintage 2010, urmărind să devină emblema Villa Cafaggio Chianti Classico Riserva. Acest vin este obținut din cei mai buni struguri din podgoria Solatìo, unde soiul Sangiovese a fost plantat la începutul anilor 90, și care acoperă 2,2 hectare într-una dintre cele mai expuse la soare zone din întreaga regiune „Conca d'Oro” .
Vinul este maturat timp de 30 de luni în butoaie de stejar slavon de dimensiuni medii. O maturare suplimentară are loc timp de 12 luni în cuve de ciment îmbrăcate în sticlă. Vinul mai petrece încă 6 luni în pivniță după îmbuteliere, înainte de a fi scos la vânzare.
147.00 LEI
Adauga in cos
Vin Chianti Classico Vendemmia 2011, Villa Cafaggio (5L)
Villa Cafaggio Chianti Classico are o culoare puternica rosu-rubiniu. Cu o aroma intensa si note picante, vinul este concentrat pe palat, cu un final foarte placut. Toti strugurii sunt culesi manual la inceputul lui octombrie si atent selectati. Vinul este invechit timp de 12 luni in butoaie de stejar slovene, ceea ce ii confera un gust bogat si persistent si arome de fructe coapte cu note de coacaze.
669.00 LEI