Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 marci
 
SmartDrinks.ro este magazinul online de bauturi ce distribuie peste 900 de produse, printre care editii limitate, sticle pentru colectionari si bauturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri romanesti si vinuri internationale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, sampanii si spumante, face ca SmartDrinks.ro sa aiba cea mai diversificata selectie de produse din spatiul online.
 
 
Vezi toate marcile
Cea mai diversificata gama de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuita
In Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi ce depasesc 149 RON

Pe SmartDrinks.ro taxele de livrare sunt suportate de catre noi pentru comenzile ce depasesc 149 Ron, cu livrare in Bucuresti si Ilfov, indiferent de greutate.
 
Pentru livrari in tara lucram cu serviciul de curierat Cargus care asigura transportul la adresa solicitata, costul acestuia fiind calculat automat in functie de greutatea coletului si de adresa de livrare.

 

Mai multe informatii
Livrare gratuita incepand cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare in 2 h
In Bucuresti si Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigura livrarea produselor in perfecta stare, fara a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confectionate din carton de cea mai buna calitate, testat special pentru transportul de bauturi.
 
Comanda dvs. va ajunge in siguranta la adresa indicata si in intervalul orar comunicat, prin intermediul agentilor nostri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informatii
Ambalaj securizat si livrare in 2h in Bucuresti si Ilfov si in 24 h in restul tarii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului SmartDrinks.ro

Folosind site-ul www.SmartDrinks.ro (denumit in continuare si SmartDrinks.ro), esti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Cumparaturile de pe site-ul SmartDrinks.ro pot fi facute doar de persoane care au cel putin 18 ani. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu esti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu utiliza sub nici o forma site-ul www.SmartDrinks.ro. SmartDrinks.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar acest lucru, fara notificare prealabila si individuala a clientilor, ci doar prin postarea versiunii actualizate a termenilor pe site. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Te invitam sa verifici periodic aceasta pagina, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea deplina si fara conditii a modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Informatii generale
Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.SmartDrinks.ro. Acest site este proprietatea exclusiva a S.C. ALMA TIM DISTRIBUTION S.R.L. (numita in continuare ALMA TIM DISTRIBUTION) care il intretine si il administreaza.
Datele noastre:
S.C. ALMA TIM DISTRIBUTION S.R.L.
Str. Gheorghe Lazar nr. 12, sector 1, Bucuresti
Reg. Com.: J40/9215/1998
CUI: RO 11005593
IBAN (RON): RO83 RZBR 0000 0600 0261 4989
Banca: Raiffeisen Bank, Agentia Mosilor, Bucuresti.
Capital social: 30 000 RON

Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Colectarea de informatii personale
SmartDrinks.ro aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta) sunt utilizate cu maxima discretie si numai potrivit scopului carora servesc sau pentru care au fost generate/colectate. Singurele informatii personale colectate de SmartDrinks.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator/client la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare pe site nu implica colectarea de informatii personale ale utilizatorului/clientului. Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea de informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarea dintre site si clientii sai, atunci cand aceasta este necesara (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii etc).
SmartDrinks.ro nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site niciunei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor abilitate sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora, cu respectarea normelor legale incidente. SmartDrinks.ro poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include sub nici o forma date de identificare personala.

Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, județ) sunt transmise pe o durată limitată de timp către serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Părerea clienților va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terțe sisteme pentru trimiterea tehnică a mesajelor, astfel încât să se asigure că acestea ajung la clienți.

Politica de confidentialitate vizeaza si urmatoarele coordonate:

 • cine face prelucrarea datelor: ALMA TIM DISTRIBUTION SRL;
 • cine sunt tertii care au acces la aceste date: compania de livrare Cargus/Urgent Curier sau orice alta companie de livrare solicitata de consumator/client/utilizator, precum și procesatorul de plati Libra Bank (www.librabank.ro);
 • scopul prelucrarii datelor respective: de obicei prelucrarea datelor are legatura cu procesul de efectuare a comenzii si livrarea acesteia, dar ele pot fi prelucrate si in scopuri de marketing;
 • modalitatea de exercitare a drepturilor utilizatorilor: consumatorii/clientii/utilizatorii nu pot exercita drepturile legale decat in limitele legal statuate ( ex: Legea nr.677/2001 ).

- drepturile consumatorilor/clientilor/utilizatorilor:

 

 1. dreptul la informare (SmartDrinks.ro este obligat sa incunostinteze persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal)
 2. dreptul de acces la date (datele furnizate catre SmartDrinks.ro pot fi vizualizate accesand contul de utilizator propriu)
 3. dreptul de interventie asupra datelor:
  1. orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la SmartDrinks.ro, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte.
  2. după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii nr.677/2001 cu modificarille si completarile la zi;
  3. notificarea către terţii cărora le-au fost dezvăluite datele a oricărei operaţiuni efectuate conform pct. 1) sau 2), dacă această notificare nu se dovedeşte imposibilă sau nu presupune un efort disproporţionat faţă de interesul legitim care ar putea fi lezat.
  4. Pentru exercitarea dreptului prevazut la alin. (c) persoana vizata va inainta SmartDrinks.ro o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata dacă doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi şi de posta electronică, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. Cererea se poate adresa catre SmartDrinks.ro via e-mail la adresa contact[@]smartdrinks.ro
  5. SmartDrinks.ro isi asuma obligatia sa comunice masurile luate in temeiul alin. (c), precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit pct. (4).
 4. dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulară, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari). In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza. Si in acest caz este aplicabila procedura de la lit.c pct.4 si 5.
 5. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;
 6. dreptul de a se adresa justitiei. Fara a se aduce atingere posibilitătii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere, consumatorii/clientii/utilizatorii au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost incalcate. Orice persoana care a suferit un prejudiciu in urma unei prelucrarii de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea in a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul. Cererea de chemare in judecata este scutita de taxa de timbru.

Nr. inregistrare ANSPDCP: 187830870711

Cautari
Toate functiile de cautare oferite de SmartDrinks.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului. SmartDrinks.ro nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati continuu si constant serviciile oferite acestora.

Hyperlink-uri si alte site-uri
SmartDrinks.ro poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea ALMA TIM DISTRIBUTION. SmartDrinks.ro nu poate fi, in nicio circumstanta, responsabila pentru continutul acestor site-uri si nu garanteaza un anumit grad de protectie/confidentialitate a acestor site-uri specifice.

Greseli de tiparire
SmartDrinks.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, SmartDrinks.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.
In astfel de cazuri, corectia erorii se va face de catre proprietarul site-ului intr-un termen rezonabil, in scopul evitarii repetarii situatiilor la care a fost expus clientul.
Orice abatere legata de accesarea site-ului si generata de aspecte legate de echiparea tehnica a clientului care nu este compatibila in parte/tot cu tehnica uzitata de SmartDrinks.ro nu poate fi imputabila proprietarului site-ului, si acesta din urma nu este tinut de repararea oricaror daune – interese reclamate de Client.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani
SmartDrinks.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in SmartDrinks.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului, acesta din urma fiind responsabil de actiunile minorului si poate raspunde de orice dauna produsa site-ului sau proprietarului site-ului.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul de membru
Prin inregistrarea ca membru vei fi solicitat sa iti alegi un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Esti pe deplin responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului SmartDrinks.ro, orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator fiind integral si exclusiv in responsabilitatea ta. Esti de acord sa ne instiintezi imediat in scris despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele tau de utilizator. Esti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provin(e). In aceste conditii nu putem sub nicio forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii inadecvate sau neautorizate a acestora.

Promotii si concursuri
Echipa SmartDrinks.ro stabileste in mod independent regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului SmartDrinks.ro sau prin alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe SmartDrinks.ro. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SmartDrinks.ro va actualiza constant disponibilitatea in stoc  a produselor pentru promotie, dar isi rezerva dreptul de a o intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila.

Pretul produselor
Preturile sunt afisate pe site in RON si anume: LEI (RON) cu TVA  inclus.
  
Plata produselor
Produsele comandate raman in proprietatea exclusiva a ALMA TIM DISTRIBUTION pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.
Plata produselor comandate se poate face:

BUCURESTI SI ILFOV

 • Ramburs- plata cu numerar la livrare;
 • Ramburs- plata cu card la livrare*

  *Va rugam sa mentionati modalitatea de plata in momentul plasarii unei comenzi on-line sau telefonic.

Plata in numerar sau cu card la livrare
Plata cu numerar sau card se achita in lei catre reprezentantul care efectueaza livrarea, integral, in momentul primirii produselor.
Plata prin virament bancar
Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele:
Nume firma: S.C. ALMA TIM DISTRIBUTION S.R.L.
Str. Gheorghe Lazar nr. 12, sector 1, Bucuresti
Reg. Com.: J40/9215/1998
CUI: RO 11005593
IBAN LEI: RO83 RZBR 0000 0600 0261 4989
Banca: Raiffeisen Bank, Agentia Mosilor, Bucuresti.

IN TARA 

 • plata online (carte de credit / debit);
 • prin virament bancar in contul nostru si se va trimite dovada platii la adresa de email: contact [@] smartdrinks.ro.

In cazul platii prin virament bancar sau prin instrumente de plata, simpla trimitere a dovezii de plata a sumei facturate si asociate comenzii plasate de Client si confirmate de SmartDrinks.ro nu este asimilata unei plati. Comanda va fi procesata si livrata doar in conditiile in care suma datorata a creditat efectiv contul S.C. ALMA TIM DISTRIBUTION SRL. Folosirea unor date neautorizate in cuprinsul unor instrumente de plata comunicate de Client conduce la antrenarea responsabilitatii exclusive a Clientului. Orice tenativa de frauda la care ar apela Clientul prin comunicarea unor ordine de plata sau altor instrumente de plata false sau nereale, incorect completate sau uzitand denumiri ale unor companii/persoane altele decat cele asociate Clientului insusi va fi sanctionata si pedepsita conform legii, SmartDrinks.ro avand dreptul si obligatia de a sesiza din oficiu organele statale competente in astfel de tentative.

Livrarea produselor
In BUCURESTI & ILFOV se face exclusiv de catre echipa SmartDrinks.ro, astfel:

 • GRATUIT - daca valoarea (cu TVA) depaseste 149 RON, comenzi livrabile la o singura adresa;
 • Costul transportului (pentru comenzi sub 150 RON) este de 20 RON;
 • Costul de transport pentru comenzile livrabile la doua sau mai multe adrese se comunica punctual pentru fiecare comanda de catre Consultantii SmartDrinks.ro.


IN TARA 

 • Costul transportului este calculat automat de compania de curierat pentru livrarile in tara*

*Livrare prin CARGUS CURIER in tara. Taxa de transport este de 19 RON + TVA pentru primul kg si 1 RON pentru fiecare kg suplimentar.
Comenzile pot fi ridicate personal si de la punctul nostru de lucru din Bd. Biruintei nr. 103, comuna Pantelimon, jud. Ilfov, cu o notificare prealabila si cu respectarea orarului de functionare al depozitului care este de L-V de la 900 la 1800.
In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, veti fi apelat la numarul de telefon declarat de dvs. in momentul lansarii comenzii sau cel aflat in baza de date, in caz contrar, SmartDrinks.ro va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care te vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu vei fi gasit, comanda va fi anulata automat si eventuala suma achitata de dvs. prin virament va fi rambursata, mai putin eventuale costuri operationale legate de depozitare sau alte taxe. Daca in acest interval de timp veti solicita pastrarea la dispozitia dvs. a comenzii lansate si dupa caz achitate, costul depozitarii este de 1%/zi din valoarea totala a comenzii.

In cazuri speciale (produsele comandate nu se mai afla in stocul SmartDrinks.ro sau al furnizorului, dificultati de transport etc.), SmartDrinks.ro isi rezerva dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare sau – daca acest lucru nu este posibil, suma achitata pentru acel(e) produs(e) va fi returnata. O astfel de situatie va fi adusa la cunostinta Clientului in scris prin e-mail in cel mai scurt timp posibil fata de momentul la care informatia a devenit cunoscuta proprietarului site-ului.

SmartDrinks.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese, fara a fi obligata sa motiveze decizia sa.
In toate cazurile in care la livrare, receptia se intentioneaza a fi facuta de catre o persoana minora sau de catre o alta persoana decat cea care a lansat comanda, comanda nu va fi livrata in prima situatie, iar in cazul secund persoana ce reprezinta Clientul trebuie sa fie identificata pe baza de CI/BI/Pasaport, iar datele acesteia sa fie indicate in prealabil de Client in cuprinsul comenzii.

Termenul de valabilitate si data durabilitatii minimale a produselor
Produsele ce sunt comercializate prin SmartDrinks.ro au, fiecare in parte, termenul de valabilitate oferit acestora de catre producatorul lor. Conform Reg EU 1169/2011, Anexa X, menționarea datei durabilității minimale nu este impusa în cazul vinurilor, vinurilor licoroase, vinurilor spumoase, vinurilor aromatizate si produselor similare obtinute din alte fructe decat strugurii, precum si al bauturilor care corespund codurilor NC 2206 00 obtinute din struguri sau din must de struguri si al bauturilor care contin 10 % sau mai mult alcool in volum.


Formular retragere SmartDrinks. Prezentul formular are caracter orientativ; nu este obligatorie folosirea lui, ci reprezinta un model.

Drepturile consumatorului/clientului                     
In deplin acord cu dispozitiile OUG nr.34/2014, SmartDrinks.ro respecta si garanteaza urmatoarele drepturi ale consumatorului/clientului:

 1. respecta si garanteaza dreptul de optiune al consumatorului de a se include sau de a nu se include datele sale cu caracter personal in baze de date in vederea furnizarii de servicii de informatii privind clientii sau de registre ale clientilor, precum si in cazul in care acesta opteaza pentru includerea in registrul clientilor, indicarea datelor in cauza, in conformitate cu prevederile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare;
 2. clientul beneficiaza de informare prealabila, prin modulele aplicatiei SmartDrinks.ro, privind pretul total al produselor si serviciilor cu toate taxele incluse sau, in cazul in care pretul nu poate fi calculat dinainte în mod rezonabil data fiind natura produselor sau a serviciilor, modalitatea de calcul a pretului si, dupa caz, toate costurile suplimentare de transport, de livrare, taxele postale sau de orice alta natura sau, in cazul in care acestea nu pot fi calculate dinainte in mod rezonabil, mentionarea faptului ca aceste costuri suplimentare ar putea fi suportate de catre consumator, inclusiv perioada de valabilitate a ofertei sau a preturilor;
 3. clientul beneficiaza de informare prealabila privitoare la modalitatile de plata, livrare, executare, data pana la care SmartDrinks.ro se angajeaza sa livreze produsele sau sa presteze serviciile si, dupa caz, procedura profesionistului de solutionare a reclamatiilor, acestea fiind regasite in Termeni & Conditii.
 4. clientul beneficiaza de exercitarea dreptului de retragere cu respectarea conditiilor, termenelor şi procedurilor de exercitare a dreptului respectiv, in conformitate cu dispozitiile legale, precum si formularul tipizat de retragere, identificat in aplicatia SmartDrinks.ro; in acest sens conditiile si efectele exercitarii acestui drept de retragere sunt:
  1. Cu exceptia cazurilor identificate la pct.2 al acestui alineat, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decât cele prevazute in situatiile de mai jos:
   1. SmartDrinks.ro nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care consumatorul/clientul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de SmartDrinks.ro;
   2. Cu exceptia cazului in care SmartDrinks.ro s-a oferit sa recupereze el insuşi produsele, consumatorul/clientul returneaza produsele sau le inmaneaza SmartDrinks.ro sau unei persoane autorizate de SmartDrinks.ro sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat SmartDrinks.ro decizia sa de retragere din contract in conformitate cu procedura regasita la pct.3 al acestui alineat. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise inapoi de consumator/client inainte de expirarea perioadei de 14 zile.  Returnarea produselor de catre consumator/client se va face doar prin servicii de curierat avand in vedere natura produselor.
   3. Consumatorul/clientul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care SmartDrinks.ro accepta sa suporte acele costuri sau în care SmartDrinks.ro nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator/client. In cazul contractelor in afara spatiilor comerciale, in cazul carora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului/clientului la momentul incheierii contractului, SmartDrinks.ro preia produsele pe cheltuiala sa daca produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate in mod normal prin posta.
   4. Consumatorul/clientul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator/client in a-si exercita dreptul de retragere. Indiferent de situatie, consumatorul/clientul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor in cazul in care SmartDrinks.ro a omis sa il informeze cu privire la dreptul de retragere in conformitate cu lit.d pct.1 de mai sus.
  2. Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la lit.d pct.1 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele:
   1. contractele de prestari de servicii, după prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului/clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist;
   2. furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care SmartDrinks.ro nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
   3. furnizarea de produse confectionate după specificatiile prezentate de consumator/client sau personalizate in mod clar;
   4. furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
   5. furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator/client;
   6. furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
   7. furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii contractului de vanzare, a caror livrare nu poate fi efectuată inainte de 30 de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care SmartDrinks.ro nu le poate controla;
   8. furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
   9. furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;
   10. contractele incheiate in cadrul unei licitatii;
   11. prestarea de servicii de cazare, pentru alt scop decat cel rezidential, transport de marfuri, inchiriere de masini, catering sau serviciile privind activitatile de agrement, in cazul in care contractul prevede o data sau o perioada de executare specifica;
   12. furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului/clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunoştinţă de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.
  3. Procedura exercitarii dreptului de retragere obliga consumatorul/clientul ca inainte de expirarea perioadei de retragere, sa informeze SmartDrinks.ro cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, consumatorul/clientul poate alege una dintre urmatoarele variante:
   1. de a folosi modelul de formular de retragere regasit in cadrul aplicatiei SmartDrinks.ro;
   2. de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprimă decizia de retragere din contract.
  4. In aceste cazuri, SmartDrinks.ro comunica consumatorului/clientului, fara intarziere, pe un suport durabil, confirmarea de primire a formularului de retragere/declaratiei neechivoce. Sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere in conformitate cu dispozitiile din prezentul alineat revine consumatorului/clientului.

  5. Exercitarea dreptului de retragere in conditiile mai sus regasite pune capat obligatiilor partilor contractuale, dupa caz:
   1. de a executa contractul la distanta sau contractul in afara spatiului comercial;
   2. de a incheia un contract la distanta sau in afara spatiului comercial, in cazul in care consumatorul/clientul a efectuat o comanda.
  6. Perioada de 14 zile stipulata la lit.d pct.1 de mai sus, expira de la:
   1. data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;
   2. ziua in care consumatorul/clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator/client, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare, sau:
    1. in cazul in care consumatorul/clientul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, ziua in care consumatorul/clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator/client, intra in posesia fizica a ultimului produs;
    2. in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese, ziua in care consumatorul/clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator/client, intră in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese;
    3. in cazul contractelor pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata, ziua in care consumatorul/clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator/client, intra in posesia fizica a primului produs;
  7. Partile contractante isi indeplinesc obligatiile contractuale pe parcursul perioadei de retragere conform dispozitiilor legale incidente.

  8. Obligatiile care revin SmartDrinks.ro in cazul respectarii de catre consumator/client a conditiilor/procedurii retragerii sunt urmatoarele:
   1. SmartDrinks.ro ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului/clientului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului in conformitate cu aspectele regasite la lit.d pct.3;
   2. SmartDrinks.ro ramburseaza sumele mentionate la lit.d pct.6/I folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator/client pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care consumatorul/clientul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina consumatorului/clientului plata de comisioane in urma rambursarii. Daca plata dispusa de consumator/client s-a facut prin banca, SmartDrinks.ro va rambursa sumele in discutie utilizand acelasi cont din care a primit de la consumator/client sumele, cu conditia ca aceste date sa fie accesibile SmartDrinks.ro pe baza extraselor de cont sau a ordinelor de plata comunicate de consumator/client, in caz contrar SmartDrinks.ro va solicita lamuriri si indicatii de la consumator/client.
   3. Fara a aduce atingere lit.d pct.6/I, SmartDrinks.ro nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care consumatorul/clientul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de SmartDrinks.ro.
   4. Cu exceptia cazului in care SmartDrinks.ro s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, in cazul contractelor de vanzare, SmartDrinks.ro poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului/clientului conform careia acesta a trimis produsele catre SmartDrinks.ro, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.
 5. Transferarea riscului. In cazul contractelor in care SmartDrinks.ro livreaza produsele catre consumator/client, riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat consumatorului/clientului in momentul in care acesta sau o parte terta desemnata de acesta, alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a produselor. Cu toate acestea, riscul este transferat consumatorului/clientului in momentul livrarii produselor catre transportator, daca transportatorul a fost insarcinat de catre consumator/client sa transporte produsele, iar aceasta optiune nu a fost oferita de catre SmartDrinks.ro, fara a aduce atingere drepturilor consumatorului/clientului fata de transportator.
 6. Consumatorul/clientul va achita doar tariful de baza in cazul in care SmartDrinks.ro opereaza o linie telefonica pentru a putea fi contactat prin telefon cu privire la contractul incheiat. Acest drept nu aduce atingere dreptului furnizorilor de servicii de comunicatii electronice de a taxa aceste apeluri.
 7. Inainte ca un consumator/client sa incheie un contract sau sa accepte o oferta, SmartDrinks.ro solicita consimtamantul explicit din partea consumatorului cu privire la orice plata suplimentara fata de pretul stabilit anterior pentru obligatia contractuala principala a profesionistului. In cazul în care SmartDrinks.ro nu a obtinut consimtamântul expres al consumatorului, insa l-a dedus utilizând optiuni incluse in mod automat pe care consumatorul trebuie sa le respinga pentru a evita plata suplimentara, consumatorul poate pretinde rambursarea acestei plati. Daca consumatorul/clientul lanseaza comenzi pe platforma on-line SmartDrinks.ro bifand acele optiuni vitale in configurarea comenzii propriu-zise, consimtamantul consumatorului/clientului este considerat expres si esential, obligand la plata consumatorul/clientul.
 8. Toate termenele incluse in prezenta sectiune se interpreteaza drept termene exprimate in zile calendaristice. Daca un termen exprimat in zile se calculeaza din momentul in care intervine un eveniment sau se realizeaza un act, ziua in cursul careia a avut loc acest eveniment sau se realizeaza acest act nu se ia in seama la calculul termenului. In cazul in care ultima zi a termenului este o zi nelucratoare, SmartDrinks.ro prelungeste termenul in mod corespunzator pana la momentul implinirii termenului intr-o zi lucratoare.

Limitari: Prezenta sectiune nu se aplica  contractelor avand ca obiect furnizarea alimentelor, bauturilor sau a altor bunuri destinate consumului casnic, livrate fizic de SmartDrinks.ro care se deplaseaza frecvent si periodic la locuinta, resedinta sau locul de munca al consumatorului.

Securitatea informatiilor
SmartDrinks.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SmartDrinks.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mail-urile expediate de SmartDrinks.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, SmartDrinks.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. SmartDrinks.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea, dar nu garanteaza securitatea sau stabilitatea software.

Responsabilitati si garantii privind produsele si serviciile
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de autenticitate/garantie ale producatorilor. SmartDrinks.ro nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

SmartDrinks.ro respecta garantia legala de conformitate si garantia comerciala. Aceste garantii oferite de SmartDrinks.ro nu pot depasi garantiile derivate din certificatele de autenticitate/garantie oferite de producatorii insasi. In cazul unor neconformitati fara echivoc la livrare si care pot fi constatate fara a afecta continutul produselor sau a altor elemente de comercializare (ex: eticheta, timbre fiscale, ambalaj, s.a. ) SmartDrinks.ro isi asuma obligatia de a inlocui produsul / produsele astfel constatate.

SmartDrinks.ro isi asuma obligatia să livreze consumatorului / clientului produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare si/sau conditiile comerciale specifice tipului de vanzare dezvoltat. Conformitatea este atestata daca:

 1. corespund descrierii făcute de SmartDrinks.ro şi au aceleaşi calităţi ca şi produsele pe care SmartDrinks.ro le-a prezentat consumatorului / clientului ca mostră sau model;
 2. corespund oricărui scop specific solicitat de către consumator/client, scop făcut cunoscut SmartDrinks.ro şi acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare;
 3. corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelaşi tip;
 4. fiind de acelaşi tip, prezintă parametri de calitate şi performanţe normale, la care consumatorul/clientul se poate aştepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului şi declaraţiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, făcute de SmartDrinks.ro, de producător sau de reprezentantul acestuia, în special prin publicitate sau prin înscriere pe eticheta produsului.

Nu se consideră a fi lipsă de conformitate dacă în momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare consumatorul / clientul a cunoscut sau nu putea, în mod rezonabil, să nu cunoască această lipsă de conformitate ori dacă lipsa de conformitate îşi are originea în materialele furnizate de consumator/client. SmartDrinks.ro nu este răspunzător de declaraţiile publice prevăzute la lit. d), în oricare dintre următoarele situaţii, dacă probează că:

 1. nu a cunoscut şi nu ar fi putut, în mod rezonabil, să cunoască declaraţiile în cauză;
 2. declaraţia fusese corectată la momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare;
 3. decizia de a cumpăra produsul nu putea fi influenţată de declaraţiile publice în cauză.

SmartDrinks.ro este răspunzător faţă de consumator / client pentru orice lipsă a conformităţii existentă la momentul când au fost livrate produsele. În cazul lipsei conformităţii, consumatorul/clientul are dreptul de a solicita SmartDrinks.ro să i se aducă produsul la conformitate, fără plată, prin reparare, daca acest lucru este posibil, sau înlocuire, sau să beneficieze de reducerea corespunzătoare a preţului ori de rezoluţiunea contractului privind acest produs. În cazul lipsei conformităţii, consumatorul / clientul are dreptul de a solicita SmartDrinks.ro în primul rând repararea produsului ( daca natura fizica a produsului permite acest lucru ) sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepţia situaţiei în care măsura este imposibilă sau disproporţionată. Noţiunea “fără plată” se referă, in conditiile legii, la toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile poştale, de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manoperă, materiale utilizate şi ambalare.

O măsură reparatorie va fi considerată ca disproporţionată, dacă ea impune SmartDrinks.ro costuri care sunt nerezonabile în comparaţie cu cealaltă măsură reparatorie, luându-se în considerare:

 1. valoarea pe care ar fi avut-o produsele dacă nu ar fi existat lipsa de conformitate;
 2. importanţa lipsei de conformitate;
 3. dacă cealaltă măsură reparatorie ar putea fi realizată fără un inconvenient semnificativ pentru consumator/client.

O măsură reparatorie va fi considerată ca imposibilă dacă SmartDrinks.ro nu poate asigura produse identice pentru înlocuire sau, dupa caz, piese de schimb pentru reparare, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade de timp, stabilită de comun acord, în scris, între SmartDrinks.ro şi consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul/clientul, după caz, a adus la cunoştinţa SmartDrinks.ro lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul SmartDrinks.ro ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare. În cazul reparării produsului, în acesta vor fi montate numai piese noi.

Consumatorul/clientul poate solicita o reducere corespunzătoare a preţului sau rezoluţiunea contractului în oricare dintre următoarele cazuri:
 1. dacă nu beneficiază nici de repararea, nici de înlocuirea produsului;
 2. dacă SmartDrinks.ro nu a luat măsura reparatorie într-o perioadă de timp rezonabilă;
 3. dacă SmartDrinks.ro nu a luat măsura reparatorie, fără inconveniente semnificative pentru consumator/client.

Consumatorul/clientul nu este îndreptăţit să solicite rezoluţiunea contractului, dacă lipsa conformităţii este minoră.

SmartDrinks.ro isi asuma aceleaşi obligaţii pentru produsul înlocuit ca şi pentru produsul vândut iniţial.

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SmartDrinks.ro in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor achitate catre SmartDrinks.ro, dar nu si alte despagubiri.
SmartDrinks.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SmartDrinks.ro isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs nu este aprovizionat momentan. Clientul va primi inapoi banii incasati de SmartDrinks.ro pentru respectiva comanda, bani ce vor fi rambursati in principal in aceeasi modalitate in care au fost incasati.

Declinarea garantiilor si limitari ale responsabilitatilor
SmartDrinks.ro nu ofera nicio garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale.
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietatea exclusiva a ALMA TIM DISTRIBUTION. Imaginile de pe site sunt strict cu titlu de prezentare, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
SmartDrinks.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut responsabil pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, folosire care nu este in acord cu destinatia produselor.
SmartDrinks.ro nu poate fi facuta responsabila de orice eventuale complicatii generate Clientilor de incompatibilitatile produsului cu restrictii/interdictii de consum privitoare la Clienti, Clientul fiind singurul responsabil in acest sens.
SmartDrinks.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerat responsabil in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
ALMA TIM DISTRIBUTION / SmartDrinks.ro nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale. Nu raspunde pentru nici o paguba de-a clientilor, de orice fel.
  
Litigii
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul SmartDrinks.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente. Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila in maxim 30 de zile calendaristice de la aparitia starii conflictuale. Daca litigiul nu poate fi solutionat amiabil, litigiul se va solutiona in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare. Forta majora invocata si probata de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore. Daca forta majora isi produce efectele pe o durata continua de 10 zile calendaristice fiecare parte poate solicita fara daune-interese incetarea contractului.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului SmartDrinks.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea exclusiva a ALMA TIM DISTRIBUTION si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ALMA TIM DISTRIBUTION a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru raportarea unor incalcari a drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact [@] smartdrinks.ro.

Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii
Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mail-uri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SmartDrinks.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

Parteneri
ALMA TIM DISTRIBUTION are contracte de revanzare cu reprezentanti importanti ai marcilor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau un anumit produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului / producatorului din Romania.

Taxe Suplimentare
Pretul final platit de client este format din pretul produsului/produselor si eventualele cheltuieli de transport, la care se pot adauga in functie de situatie, costuri de depozitare. SmartDrinks.ro nu percepe nicio alta taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului/produselor, exceptand cazul in care Legile in vigoare ar solicita-o. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la contact@smartdrinks.ro.

Dispozitii Finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si Termenii de Utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. SmartDrinks.ro isi rezerva dreptul de a inlocui clauza nula sau nevalida cu o clauza care sa corespunda scopului vizat, dar sa fie in acord cu legea.

Informatii de contact
Adresa Punct de Lucru:
B-dul Biruintei, Nr. 103, Oras Pantelimon
E-mail: contact@smartdrinks.ro
Telefon: 0752 224 031

Va rugam sa adresati orice sesizari sau reclamatii catre:
Flavia Matei
Trade & Marketing Executive
Telefon: 0741 225 464
E-mail: flavia@smartdrinks.ro