Ai peste 18 ani?
DA NU
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
300 marci
 
SmartDrinks.ro este magazinul online de bauturi ce distribuie peste 900 de produse, printre care editii limitate, sticle pentru colectionari si bauturi premiate.
 
Portofoliul de produse cu peste 300 de branduri de vinuri romanesti si vinuri internationale, bere, whisky, rom, cognac, vodka, tequila, gin, lichior, sampanii si spumante, face ca SmartDrinks.ro sa aiba cea mai diversificata selectie de produse din spatiul online.
 
 
Vezi toate marcile
Cea mai diversificata gama de produse
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare gratuita
In Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi ce depasesc 149 RON

Pe SmartDrinks.ro taxele de livrare sunt suportate de catre noi pentru comenzile ce depasesc 149 Ron, cu livrare in Bucuresti si Ilfov, indiferent de greutate.
 
Pentru livrari in tara lucram cu serviciul de curierat Cargus care asigura transportul la adresa solicitata, costul acestuia fiind calculat automat in functie de greutatea coletului si de adresa de livrare.

 

Mai multe informatii
Livrare gratuita incepand cu 149 Ron
X
cea mai diversificata gama de produse smart drinks
Livrare in 2 h
In Bucuresti si Ilfov
 
SmartDrinks.ro asigura livrarea produselor in perfecta stare, fara a fi deteriorate.
 
Ambalajele folosite sunt confectionate din carton de cea mai buna calitate, testat special pentru transportul de bauturi.
 
Comanda dvs. va ajunge in siguranta la adresa indicata si in intervalul orar comunicat, prin intermediul agentilor nostri sau a firmei de curierat Cargus.

 

Mai multe informatii
Ambalaj securizat si livrare in 2h in Bucuresti si Ilfov si in 24 h in restul tarii

Ordoneaza:

Afiseaza:

Noutăți image
Vin Les Jolies Filles Rosé, AOC Côtes de Provence, 2016 (0.75L) Image
Vin Les Jolies Filles Rosé, AOC Côtes de Provence, 2016 (0.75L)
Roseul a devenit o moda in ultima vreme, insa Les Jolies Filles nu s-a demodat niciodata. Les Jolies Filles este un vin proaspat, elegant, cu note de citrice si fructe rosii. Pe scurt, un vin feminin, de culoare roz-trandafiriu, un tribut pentru toate "fetele dragute" al caror nume il poarta. Medalie de Bronz- Concours Mondial des Vins Feminalise 2017.
41.00 LEI
Adauga in cos
Spumant Vila Băbiciu cu bule fine (0.75L) Image
Spumant Vila Băbiciu cu bule fine (0.75L)
Din prietenia şi pasiunea noastră pentru vin, noi, Bogdan şi George am creat un Syrah cu bule, la fel de uşor de înţeles şi la fel de uşor de băut. Doi prieteni buni, cu care împărţim momente plăcute, ni s-au alăturat. Cătălin Scărlătescu, faimosul Chef din România şi Dominique Laporte, cel mai bun Sommelier din Franţa în 2004. Vila Băbiciu vrem să reprezinte prietenia, plăcerea de a petrece un moment ales cu persoanele pe care le apreciaţi. Cu prietenie, George, Cătălin, Dominique, Bogdan.
26.00 LEI
Adauga in cos
Bitter Fee Brothers, Whisky Barrel Aged Bitters, Bitters Cocktail Flavouring (0.15L) Image
Bitter Fee Brothers, Whisky Barrel Aged Bitters, Bitters Cocktail Flavouring (0.15L)
Cei mai buni barmani și master-mixeri cunosc secretul unui client fericit, constând în magia adaugată în fiecare creație. Acesta este motivul pentru care ei aleg AROMELE Fee Brothers. Utilizați câteva picături de Whisky Barrel Aged Bitters pentru a intensifica aroma cocktailurilor dvs. Alc. 17.5% vol.
64.00 LEI
Adauga in cos
Vin A.O.C. Gevrey-Chambertin Village, „Aux Echezeaux” , Domaine Michel Magnien, 2014 (0.75L) Image
Vin A.O.C. Gevrey-Chambertin Village, „Aux Echezeaux” , Domaine Michel Magnien, 2014 (0.75L)
Localizat în sudul oraşului Dijon, apelaţiunea Gevrey-Chambertin este în topul apelaţiunilor (denumire de origine) Côte de Nuits. În anul 1847, printr-un ordin regal, numele Chambertin a fost ataşat celui de Gevrey, devenind astfel Gevrey-Chambertin. Vecin cu celebrul Grand-Cru Charmes-Chambertin, acest terroir bogat şi complex oferă vinuri corpolente şi generoase. Aromele precise de fructe roşii şi de flori dezvoltă gustativ o energie particulară, rară. Armonie mătăsoasă şi completă de arome. *Viticultură biodinamică Luna, cu o puternică influenţă asupra lichidelor şi în special asupra sevei viţei de vie impune ritmul fiecărei etape din ciclurile de producere a vinurilor lui Frédéric Magnien. Fazele cosmice ale viticulturii biodinamice permite viţei de vie să fie mai puternică şi mai plină de viaţă datorită puterilor sale naturale. Calitatea rară a vinurilor lui Frédéric Magnien stă în respectul pentru elementele cosmice, obervarea meticuloasă a plantelor şi în „ascultarea” solului. Fiecare sticlă „traduce” cu loialitate puritatea apelaţiunilor, pasiunea pentru podgorie şi influenţa elementelor naturale datorită respectării principiilor biodinamice. *Învechirea în butoaie de stejar şi recipiente de teracotă La fel de natural, Frédéric a fost îndemnat să găsească o continuare a acestei filozofii şi în procesul de vinificare. Astfel a ales maturarea în butoaie de stejar şi în recipiente de teracotă, ce au o aromă neutrală. Teracota îi permite lui Frédéric să producă un vin „digestibil” organic care să respecte puritatea fructului şi natura solului. Premii: Allen Meadows' Burghound 2017 - Gevrey-Chambertin "Aux Echézeaux" 2015 • (89-92)
208.00 LEI
Adauga in cos
Vin Cantina La Vis, I.G.T. Vignetti Delle Dolomiti, Teroldego 2015 (0.75L) Image
Vin Cantina La Vis, I.G.T. Vignetti Delle Dolomiti, Teroldego 2015 (0.75L)
Strugurele Teroldego, originar şi cultivat din vremuri străvechi în zona Trentino este extrem de bogat în polifenoli şi climatul sud-mediteranean este perfect pentru acesta. La Vis Teroldego este de culoare roşie-rubinie profundă, cu arome de violete ce dezvoltă note de prune şi fructe de pădure mici. Este catifelat şi corpolent gustativ cu un final de arome vast şi complex.
33.00 LEI
Adauga in cos
Vin A.O.C. Charmes-Chambertin Grand Cru, Domaine Michel Magnien, 2014 (0.75L) Image
Vin A.O.C. Charmes-Chambertin Grand Cru, Domaine Michel Magnien, 2014 (0.75L)
În Burgundia, denumirea de “charmes” înseamnă pământ vechi, nearat sau acoperit cu pădure. Fierul conţinut de către acest sol era înainte transportat în regiunea Langres pentru realizarea de cuţite. Acest climat se zice ca este “patria” celor mai vechi podgorii din zonă, plantate încă din anul 1881. Renumele mondial al Gevrey-Chambertin se bazează pe excelenţa vinurilor sale “grand cru". În Charmes-Chambertin, strugurii se concentrează asupra elementelor esenţiale şi dau naştere unui vin amplu şi gurmand, subliniat de către un final senzual, magnific. *Viticultură biodinamică Luna, cu o puternică influenţă asupra lichidelor şi în special asupra sevei viţei de vie impune ritmul fiecărei etape din ciclurile de producere a vinurilor lui Frédéric Magnien. Fazele cosmice ale viticulturii biodinamice permite viţei de vie să fie mai puternică şi mai plină de viaţă datorită puterilor sale naturale. Calitatea rară a vinurilor lui Frédéric Magnien stă în respectul pentru elementele cosmice, obervarea meticuloasă a plantelor şi în „ascultarea” solului. Fiecare sticlă „traduce” cu loialitate puritatea apelaţiunilor, pasiunea pentru podgorie şi influenţa elementelor naturale datorită respectării principiilor biodinamice. *Învechirea în butoaie de stejar şi recipiente de teracotă La fel de natural, Frédéric a fost îndemnat să găsească o continuare a acestei filozofii şi în procesul de vinificare. Astfel a ales maturarea în butoaie de stejar şi în recipiente de teracotă, ce au o aromă neutrală. Teracota îi permite lui Frédéric să producă un vin „digestibil” organic care să respecte puritatea fructului şi natura solului. Premii: Guide Bettane + Desseauve 2017 - CHARMES-CHAMBERTIN Grand Cru 2014 • 16/20 Stephen Tanzer 2016 - Charmes-Chambertin Grand Cru 2014 • 91-93 Allen Meadows' Burghound 2016 - Charmes-Chambertin 2014 • 91-94/2029+
727.00 LEI
Adauga in cos